Délmagyar logó

2017. 03. 25. szombat - Irén, Irisz 7°C | 14°C Még több cikk.

Így telt el a Presztízs díjasok fél éve: fejlődtek, beruháztak a szentesiek

Csongrád megye - Öt kategóriában adtuk át 2011. november 17-én a Presztízs díjakat, egy vállalkozás különdíjas lett. Hagyományainkhoz híven 6 hónap elteltével megkérdezzük az elismert vállalkozásokat, mit hozott számukra 2012 első fele. Az elmúlt egy hétben az INNOVILL, a Szeged 2011 Labdarúgó Sportszolgáltató Kft., a MIÉNK Klaszter és a SZEFO Zrt. sikereiről számoltunk be. Ezúttal a Mérleg Adótanácsadó és Könyvelő Iroda, valamint Sebők-Papp Imre értékeli az eddig eltelt időszakot.
– Megtiszteltetés volt a szentesi Mérleg Adótanácsadó és Könyvelő Iroda számára a Presztízs díj, amelyet a könyvelői-könyvvizsgálói szakma elismerésének tekintettünk – ezt még 6 hónap elteltével is hangsúlyozni kívánta Tímárné Staberecz Teréz könyvvizsgáló. – Mivel irodánk legtöbb ügyfele kis- és középvállalkozás, új kihívásokat hozott a 2012-es év a gyakran változó jogszabályi környezet, a növekvő adó- és járulékterhek miatt. De ebben a gazdasági környezetben is fontosnak tartottuk, hogy a vállalkozók új forrásokhoz jussanak: nagy hangsúlyt fektettünk a pályázatok menedzselésére. Sokat dolgozunk az új adó- és tb-jogszabályok értelmezésén is, hogy a vállalkozások „személyre szabott" tájékoztatást kaphassanak. Munkát adott az adójóváírás eltörlése miatti bérkompenzáció bevezetése – több mint 800 dolgozónak számfejtünk –, illetve a munkabérek nettó értékének megőrzését célzó pályázatok elkészítése. Az értékhatár megemelése ellenére a könyvvizsgálat terén bővült az ügyfélkörünk, az auditálást szakmailag megerősített csapattal végezzük.

Díjazottak 2011-ben

Az év kisvállalkozása az INNOVILL Kft., Az év középvállalkozása a Mérleg Adótanácsadó- és Könyvelő Iroda, Az év vállalkozása a Szegedi SZEFO Zrt., Az év új vállalkozása a Szeged 2011 Labdarúgó Sportszolgáltató Kft. Az év üzletembere Presztízs díjat Sebők-Papp Imre, a HK-CERAM Kft. ügyvezető igazgatója kapta. A KÉSZ cégcsoport különdíját a MIÉNK Klaszternek ítélték oda.

Tímárné Staberecz Teréz márciusban kamarai munkája elismeréseként Horváth Istvántól, a CSMKIK szentesi kistérségi elnökétől elismerő oklevelet vett át.

– A megkezdett beruházásokat pályázati támogatás bevonásával 2011 végére befejeztük – mondta el Sebők-Papp Imre, a szintén szentesi HK-CERAM Kft. ügyvezető igazgatója, aki tavaly Az év üzletembere Presztízs díjat vehette át.
– Mintegy 30 százalékkal növekvő gyártási kapacitásunk lehetővé teszi a piaci igények rugalmas kiszolgálását és a gyártás kedvező tervezését.

Befejeztük a Szarvasi út 8. szám alatti épület felújítását, ahol tavaly november végén megnyitottuk kályhacsempe-bemutató termünket – folytatta beszámolóját az üzletember. – Itt kifejezetten kellemes és szép környezetben mutathatjuk be kandalló- és cserépkályha-választékunkat, és tanácsadással is várjuk az érdeklődőket. A beruházásoknak és a piaci lehetőségeknek köszönhetően 2011-es árbevételünk megközelítette a 2 milliárd forintot. Az idei évben a gazdasági válság erősen érezhető, mégis az a cél, hogy hozzuk a tavalyi eredményeket.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

E-útdíj: tárgyalnának a fuvarozók

Az elektronikus útdíj bevezetésével járó többletköltségek megjelennek majd a fuvardíjakban 2013… Tovább olvasom