Délmagyar logó

2016. 12. 11. vasárnap - Árpád -2°C | 7°C

Innováció, technológiatranszfer – BBS

Van olyan ötlete, technológiai megoldása, melyet továbbfejleszteni, értékesíteni szeretne? Esetleg Önnek van szüksége egyszerűbb, olcsóbb technológiára, mellyel könnyebben, gyorsabban és hatékonyabban működtethetné vállalkozását?

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara  portálján keresztül is elérhető hálózat lehetőséget biztosít kis- és középvállalkozások számára technológiai és innovációs profilok publikálására (hazai és nemzetközi szinten). Nemzetközi együttműködési lehetőségek felkutatásával partnerkapcsolatok kiépülését, megállapodások létrejöttét, technológiai platformokhoz és nemzetközi hálózatokhoz való csatlakozást segíti elő.

Bulletin Board System – Technológiai keresleti, ill. kínálati adatbázis

A nemzetközi partnerkapcsolatok kialakításához fontos a technológiai profilokat tartalmazó és kapcsolódásokat lehetővé tevő adatbázis, technológia közvetítő szolgáltatás működtetése. Minden Enterprise Europe Network irodánál lehetőség van az európai szintű adatbázisból személyre/vállalkozásra szabottan profilok leválogatására, ill. elhelyezésére a rendszerben.

Az adatbázisból leválogatott aktuális ajánlatokat a Kamarai Futárban, az Üzleti ajánlatok utolsó blokkjában (Enterprise Europe Network), az Euro Info Futárban jelenteti meg a kamara, ill. a honlapjuk "Aktuális partnerkeresések" menüpontjában teszi közzé.

Szeretne az otthona kényelméből válogatni a legújabb technológiai ajánlatok és keresések között?

Az Automatic Matching Tool egy olyan eszköz, mely az Ön által megadott rendszerességgel, az Ön által megadott témákban tájékoztatja a legfrissebb technológiai profilokról. A teljes cikkhez, illetve a regisztrációhoz kattintson ide, további információk a bbs@csmkik.hu e-mail címen.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Eltűnhet a magyarországi brókercégek fele

Jelenleg 26 cég kereskedik a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT), ám szakértők szerint pár éven belül… Tovább olvasom