Délmagyar logó

2017. 10. 17. kedd - Hedvig 9°C | 24°C Még több cikk.

Jelölték a Presztízs díjasokat

Csongrád megye - Két hét múlva, január 20-án vehetik át a megye legjobb cégei, vállalkozásai a Presztízs díjakat. A hagyományos díjátadó gálát az egyetem tanulmányi és információs központjában rendezzük meg, már lehet jegyet rendelni.
Kiadónk és lapjaink 2004-ben alapított Presztízs díját idén hetedszerre adjuk át két hét múlva, január 20-án. A Presztízs díj az eltelt években már többször alkalmazkodott sikeresen a társadalmi elvárásokhoz és a megváltozott körülményekhez: most is ez történt. A díj filozófiája ettől az évtől úgy módosul, hogy a már sikeres, nagy Csongrád megyei vállalkozások adják át az elismeréseket a még kevésbé ismert, de valamilyen területen már eredményt felmutató vállalkozásoknak – az értékmentés, értékőrzés, értékteremtés jegyében.

Van oka annak is, hogy az új év első hónapjában szervezzük meg a díjátadó gálát. Ez a társadalmi és társasági esemény egyben a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara gazdasági évnyitója lesz. Újdonság az is, hogy a díjazottakat ezúttal a mecénások jelölték ki: a 6 nagy cég, cégcsoport képviselői tehát már tudják, kikre esett a választás. Jelenleg a Szegedi Tudományegyetem gazdasági karának oktatói minősítik őket, az előző esztendők hagyományainak megfelelően. A kiválasztottakat hamarosan értesítjük arról, hogy imázsfilmet készítünk róluk, amelyet a gálán mutatunk be a közönségnek.

Idén is az egyetem impozáns tanulmányi és információs központjában rendezzük meg a gálát. Fotó: Frank Yvette
Idén is az egyetem impozáns tanulmányi és információs központjában rendezzük meg a gálát.
Fotó: Frank Yvette

A mecénások joga az is, hogy kiválasszák azt az alapítványt, amelynek az est belépőiből befolyt összeget, 1 millió forintot átadunk. Mint ismeretes, rendszeresen jótékonysági célokra fordítottuk a gála belépőinek árát, az előző években az Újszülött Életmentő Alapítvány, a Bölcsőde utcai gyermekotthon és a Szegedi Gyermekszívek Gyógyulásáért Alapítvány munkáját, eszközbeszerzéseit segítettük.

2011-ben 6 kategóriában adjuk át a díjakat. A kategóriák a következők: Az év új vállalkozása; Az év kisvállalkozása; Az év középvállalkozása; Az év vállalkozása; Az év üzletembere; a KÉSZ Holding különdíja.

Mecénások

A Presztízs díj kiemelt mecénása a KÉSZ Holding Zrt. Mecénások: Bonafarm csoport (Pick Szeged Zrt. és Sole-MiZo Zrt.), Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Hungerit Zrt., Lapcom Kft., Szegedi Tudományegyetem, Legrand Zrt. A Presztízs díj támogatója a Szilánk Zrt.

A népzenétől a gépzenéig

A díjátadó gálákon eddig is egyedülálló produkciókat láthatott a nagyérdemű. Ezúttal olyan látványos multimédiás show várja a vendégeket, amely a legmodernebb technikai, vizuális és zenei megoldásokat ötvözi a magyar népművészeti hagyományokkal. A TIK auláját az épület izgalmas struktúráját és sajátos tereit kihasználó, elsősorban fény- és vetítéstechnikai eszközökkel tesszük még látványosabbá. A program pedig egy sajátos, új zenei produkcióra épül, amelyben Pozsi, a neves DJ és producer a cimbalomkirállyal, Balogh Kálmánnal, egy népdalénekessel, valamint egy hegedűssel mutatja be új albumának dalait. A műsort a 4for Dance néptáncot ritmikus elemekkel ötvöző táncosai és a Kiégő Izzók videoanimációi teszik még látványosabbá. Az estet az a Kembe Sorel-Arthur vezeti, akit a vendégek a Duna Tv műsorvezetőjeként és a TV2 népszerű sorozatának színészeként ismerhetnek. A jegyeket már meg lehet rendelni a marketing@delmagyar.hu-n, 12 ezer 500 forintos áron. A belépőket futárok viszik házhoz.

Olvasóink írták

  • 1. Agyalapi 2011. január 07. 14:08
    „Pesten elmarad idén az Operabál, helyette jótékonysági gálát rendeznek. Javaslom: ez a szegedi rendezvény is alakuljon át hasonló célra.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csúcson az üzleti hangulat az euróövezetben

Három év óta a legmagasabb szintre emelkedett a gazdasági hangulat mutatója decemberben az… Tovább olvasom