Délmagyar logó

2016. 12. 10. szombat - Judit 0°C | 9°C

Március 7-én nyílik a Junior Expo Egerben

A rendezvény fő célja, hogy megmutassa, a 35 év alattiak között is vannak sikeres vállalkozók.
Március 7-8-án rendezik meg ötödik alkalommal a Junior Expót Egerben. A szervező Agria Universitas Egyesület elnöke, Horváth Ágnes elmondta: a rendezvény fő célja, hogy megmutassa, a 35 év alattiak között is vannak sikeres vállalkozók.

Horváth Ágnes tájékoztatása szerint a folyamatosan bővülő Junior Expóra idén több mint száz vállalkozást várnak. A nonprofit kiállításon 35 év alatti magyarországi vagy határon túli vállalkozók vehetnek részt. A nevezők közül egy szakmai zsűri válogatta ki a résztvevőket.

"Az idei expón a hangsúlyt a nők gazdasági életben betöltött szerepére helyeztük. Központi téma lesz még a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatása, valamint a vállalkozásfejlesztés és finanszírozás is" - mutatott rá az elnök. Elmondta: idén is mutatnak példákat arra, hogy - elsősorban családi vállalkozások esetében - miként tudja az idősebb generáció sikeresen átadni a cég vezetését a fiatalabbaknak.

Hozzátette: a vásárral egybekötött kiállítás verseny is egyben. A tavalyi győztes egyhetes kínai szakmai utat nyert, idén pedig New Yorkba utazhat egy profiljához illeszkedő tanulmányútra az első helyezett.

"Egyre népszerűbb megjelenési formáról van szó, a fiatalok jól használják az expót az üzleti kapcsolataik építésére, bővítésére" - fogalmazott az egyesület elnöke.

A Junior Expo szervezésében idén részt vesz a Kárpát Régió Üzleti Hálózat Zrt. is. A hálózat vezérigazgatója, Radeczky Jenő - aki a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke is egyben - hangsúlyozta: a korábban csak Magyarországon szerveződő expót közreműködésükkel ebben az évben már kiterjesztették a Kárpát-Medence területére.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az államháztartás januári hiánya 75,4 milliárd forint

A januári deficit az éves előirányzat 7,7 százaléka lett. Tovább olvasom