Délmagyar logó

2018. 03. 22. csütörtök - Beáta, Izolda -5°C | 3°C Még több cikk.

Újra jön a Cégregiszter

Egy speciális szegedi kiadvánnyal jelentkezik a Délmagyarország: közérdekű információk lesznek a Cégregiszterben, A-tól Z-ig, és a print kötet mellé ezúttal online megjelenést is kínálunk.
Néhány évig szüneteltette a Cégregiszter megjelentetését a Lapcom Zrt. Délmagyarország kiadó, ám a válság nem tart örökké - márciusban újrakezdtük. Természetesen még csak a szervezést, a megjelentetést júliusra tervezzük.

Ezúttal egy speciális szegedi kiadvánnyal jelentkezünk, terjesztése a megyeszékhelyhez, illetve közvetlen környezetéhez kötődik. Ami nem változik: közérdekű információk lesznek a Cégregiszterben, A-tól Z-ig, ablakszigeteléstől a zsaluzásig. Partnereink hirdetéseit pedig rovatokba szedjük, a könnyebb kezelhetőség miatt.


A megjelenésre több lehetőséget is kínálunk, az alapregisztrációtól a keretes hirdetésig – utóbbi 1/8-tól a teljes oldalig. A jó minőségű papírra nyomott kiadvány hosszú élettartamú, vagyis az olvasó többször is találkozik a Cégregiszterben megjelent vállalkozások hirdetéseivel.

További érvünk az együttműködés mellett, hogy idén, újdonságként minden hirdető kap a nyomtatott kiadvány mellé ingyenes online megjelenést is a cgr.hu oldalon. Ez is egy év időtartamra szól, mint a 70 ezres példányszámú, A/5-ös formátumú print kiadvány, és ez is nagyon hatékony – a kettő pedig kölcsönösen erősíti egymást.

Bármilyen kérdése van a Cégregiszterrel kapcsolatban, keressen bennünket telefonon: 20 222 66 00, 70 387 06 02, faxszámunk: 62/567-873, e-mailünk: cegregiszter@delmagyar.hu, Címünk: 6729 Szeged, Szabadkai út 20.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Adónyilatkozatot is lehet tenni

A bevallási kötelezettség teljesítésének legegyszerűbb módja az adónyilatkozat benyújtása – tájékoztatott a NAV Dél-alföldi Regionális Adó Főigazgatósága. Tovább olvasom