Délmagyar logó

2017. 10. 19. csütörtök - Nándor 10°C | 24°C Még több cikk.

Előzetesben a lottózó kirablója

Hódmezővásárhely - Szökés, elrejtőzés, bűnismétlés, valamint az eljárás meghiúsításának veszélye miatt rendelte el a Szegedi Járásbíróság a Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség kezdeményezésére annak a férfinak az egy hónapig tartó előzetes letartóztatását, aki tavaly december 18-án este 6 óra körül egy hódmezővásárhelyi lottózóban követett el bűncselekményt – tájékoztatott Szanka Ferenc ügyészségi szóvivő.
Mindent Vásárhelyről

A delmagyar.hu hivatalos Hódmezővásárhely Facebook-oldala, nem csak vásárhelyieknek.

A vádlott – ahogy megírtuk – az üzletvezetőt többször fejbe ütötte, hogy az vérezni is kezdett. A rabló ezután a pult melletti fiókból 313 ezer forint készpénzt vett magához, majd elfutott. A sértett a bántalmazástól nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A vádlottat korábban rablás miatt már elítélték, jelenleg szintén vagyon elleni bűncselekmények miatt van folyamatban eljárás vele szemben. A bíróság határozata nem jogerős, mivel azt a gyanúsított és védője megfellebbezte.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

13 éve él fóliasátorban Kósa József

A vásárhelyi Kósa József 13 esztendeje hajléktalan, azóta fóliakalyibában él az újvárosi Tóth-malom közelében, a Kiserdősor elején. Tovább olvasom