Délmagyar logó

2016. 12. 09. péntek - Natália -4°C | 8°C

Fegyveres rablás Hódmezővásárhelyen

A rendőrök kiérkezéséig egy ott lévő fiatal kicsavarta K. Viktor kezéből a fegyvert és a férfit a földre nyomta az egyik belvárosi szórakozóhely előtt.
A rendőrségi segélyhívóra 2015. március 29-én 0 óra 10 perckor érkezett bejelentés arról, hogy egy férfi a kezében egy fegyverrel vagy annak utánzatával hadonászott Hódmezővásárhelyen az egyik belvárosi szórakozóhely előtt. A rendőrök kiérkezéséig egy ott lévő fiatal kicsavarta K. Viktor kezéből a fegyvert és a férfit a földre nyomta. A 24 éves földeáki lakos zavart állapotban volt, ezért a rendőrök mentőt hívtak hozzá, akik kórházba vitték. Az egyenruhások a férfitől lefoglalták a fegyvert, egy kést, valamint egy acélbetéttel megerősített edzőkesztyűt, amihez két acéldrót volt erősítve.

Fegyveres rablás Vásárhelyen. Fotó: Police.hu (képgaléria)

2015. március 29-én a reggeli órákban egy nyugdíjas rendőr jelentette be, hogy egy helyi kocsma tulajdonosa egy fegyveres rablásról értesítette. A nyomozás jelenlegi adatai szerint egy akkor még ismeretlen férfi 2015. március 28-án 21 óra körüli időben bement egy a Hódtó városrészben lévő italozóba, ahol fegyverrel pénzt követelt. A támadás során nem sérült meg senki, a gyanúsított némi készpénzzel elmenekült. A sértett elmondása szerint az elkövető kezén lévő kesztyűből acéldrótok lógtak ki. A rendőrök ez alapján K. Viktort a kórházból előállították.

Fegyveres rablás Vásárhelyen. Fotó: Police.hu (képgaléria)

Ellene fegyveresen elkövetett rablás és garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya kihallgatását követően őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását. A férfi beismerte a bűncselekmények elkövetését.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Falvakban élő időseket használnak ki a házalók

A falvakban sok idős ember él, akire könnyebb rásózni az értéktelen holmit, akár többszörös áron. Tovább olvasom