Délmagyar logó

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 2°C | 8°C Még több cikk.

Kandó Tamás - Ilyennek szeretlek, Vásárhely!

Hódmezővásárhely - Lapunk egykori vásárhelyi tudósítója, Kandó Tamás sportújságíróként, a pályája során több regionális és országos médiánál is megfordult. Alig néhány percnyi sétára él a számára legkedvesebb helytől, a Kása erdőtől.
Kandó Tamás tizennégy évig volt a városi tévé sportkommentátora, de dolgozott több szegedi rádiónál is. Jelenleg az egyik országos sportcsatorna, a DigiSport munkatársa, ahol rangos futballmérkőzések szpíkereként találkozhatunk vele. Bár a munkája Budapesthez köti, továbbra is Hódmezővásárhelyen él családjával, alig néhány percnyi sétára a számára legkedvesebb helytől, a Kása erdőtől.

Kandó Tamás - Ilyennek szeretlek, Vásárhely! - GALÉRIA

Ilyennek szeretlek, Hódmezővásárhely!Ön milyennek látja, szereti Hódmezővásárhelyt? Várjuk fotóit, történeteit! Mutassa meg, Önnek mi a legkedvesebb a városban!

 
- Immár két éve, hogy kétlaki életet élek. Ingázom Vásárhely és a főváros között. Ha itthon vagyok, szeretem aktív pihenéssel eltölteni az időmet. Erre nem is találhatnék alkalmasabb helyet, mint a Kása-erdő. Ha csak tehetem, nagyokat sétálok itt a családommal és a kutyánkkal. A pesti nyüzsgés után itt megkapom azt a nyugalmat, amire a feltöltődéshez szükségem van. Nincsenek, ide kötődő konkrét emlékeim, sokkal inkább az erdőt körüllengő atmoszféra az, ami különlegessé teszi ezt a helyet a számomra.

Az ember folyamatosan változik. Pár évvel ezelőtt, valószínűleg valamelyik sportpálya nevét válaszoltam volna arra a kérdésre, melyik a kedvenc helyem a városban. Ma viszont, ha itthon vagyok a családommal, a csendes kikapcsolódással töltött idő a legfontosabb a számomra.

* * *

Sorozatunk korábbi írása

Bán Sándor - Ilyennek szeretlek, Vásárhely!

Olvasóink írták

 • 9. UtólagKapitány 2012. október 30. 06:41
  „Talán két kép van, ami értékelhető, moderálva...”
 • 8. Egy_polgár 2012. október 29. 13:48
  „Elolvastam már néhány "Ilyennek szeretlek Vásárhely" cikket kísérő kommentet. Miért nem lehet elfogadni, hogy a megkérdezett embereknek egyéni szempontjaik vannak? Elképzelhető, ha lenne egy "Ilyennek nem szeretlek Vásárhely" sorozat, sok vélemény egybecsengene a kommentelőkével. Csak akkor nem lehetne mit hozzászólni.”
 • 7. UtólagKapitány 2012. október 28. 16:04
  „Szép család, szép gyerekek, szép erdővel, csak parkosítani kellene az erdőben, elhelyezni néhány padot, szemetest, táblákat, világítást. Madáretetők már vannak.”
 • 6. eldorádó 2012. október 26. 08:59
  „Ha jól halottam a tévében, Tamás már BL meccset is kommentált a héten. Hajrá!”
 • 5. xenopus 2012. október 26. 06:07
  „Rendbe kellene már tenni ezt az erdőt! Van közmunkás rengeteg, lenne rá kapacitás is! Csak esztelenül ki ne vágják, el ne adják az erdőt, gondozni kellene, szakértelemmel.
  Épp nézegettem a 45-ös úton a Mihási úttól HMV felé az árkot tisztították a nádtól. 1 hónap alatt sikerült is, de dolgozni sosem láttam senkit, csak azt hogy a hűvösben heverésztek.
  Legalább a "kirakatból" mentek volna el!”
 • 4. lordzola 2012. október 25. 20:11
  „Ne legyek ünneprontó! Ez egy szép őszi erdő sorozat, akár az ország másik végében is készülhetett volna. Nem Vásárhelyről készültek! Bár eljátszanék a gondolattal, az újságíró netán tudatosan, miért is erdőt fotóz a város helyett???? :)
  Netán ő ilyennek szereti Vásárhelyt? Amíg sétálhat az erdőben? Csak ne kelljen a városban járnia?”
 • 3. bozoeszter 2012. október 25. 11:53
  „skid :teljes mértékben egyet értek!!”
 • 2. Írástudatlan 2012. október 25. 10:51
  „Nem tudom ha ő is és a felesége is közmunkáslenne itt Vásárhelyen vajon mennyire szeretné? Ez egy halott város.”
 • 1. skid 2012. október 25. 07:58
  „Igen, a régi szép idők, amikor még volt benne élet, le lehetett ülni egy padra, volt játszótér.
  De ez a múlt.
  A városvezetés szégyene, hogy az egyetlen erdőnk az enyészeté, és csak arra jó, hogy a "szegíny tezsvíreink" ingyen fát kapjanak.
  Vásárhely, ilyennek nem szeretlek!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megkérdeztük az olvasót: tart-e otthon állatokat?

Ezúttal arról faggattuk vásárhelyi olvasóinkat, hogy tartanak-e otthon állatokat? Tovább olvasom