Délmagyar logó

2018. 04. 20. péntek - Tivadar 12°C | 21°C Még több cikk.

Kétszázmilliót nyert Hódmezővásárhely

Öt pályázatával összesen 196 millió forintot nyert a város az Agrár- és Vidékfejlesztési Operatív Programtól – jelentette be tegnapi sajtótájékoztatóján Lázár János polgármester.
Öt pályázatával összesen 196 millió forintot nyert a város az Agrár- és Vidékfejlesztési Operatív Programtól – jelentette be tegnapi sajtótájékoztatóján Lázár János polgármester. Ha az időjárás engedi, még az idén ősszel megkezdődhet az új állatvásártér építése, mely akár egy hónap alatt elkészülhet, s nekilátnak több külterületi út építésének is.

A város az állatvásártérre 25 milliót, a Csápateleki útra 26,5 milliót, a mátyáshalmira 50 milliót, míg a Csomorkányi és Erzsébeti út tavaly megkezdett összekötő szakaszának második és harmadik ütemére összesen 95 millió forintot nyert. Az beruházások összesen 286 millióba kerülnek. A Csápateleki úthoz az érintett gazdák 3, míg a Mátyáshalmihoz 3,8 millió forint önerővel járulnak hozzá.

– Mindezzel jelentősen javul a mezőgazdasági infrastruktúra – jelentette ki a város első embere –, hiszen ezek az utak elsősorban a Vásárhely környéki agrárium fejlesztését szolgálják.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rubin, a póni csupán 70 centis

Félméteres kis póni született nemrég a vásárhelyi Rácz családnál, Rubin most a ház büszkesége.… Tovább olvasom