Délmagyar logó

2018. 06. 22. péntek - Paulina 14°C | 27°C Még több cikk.

Ma: elszármazottak találkozója Vásárhelyen

A hagyományokhoz híven idén is megrendezik a vásárhelyi elszármazottak találkozóját. A mártélyi Bodnár Bertalan Természet- és Környezetvédelmi Oktatóközpontban (Darvassy István utca 19.) ma délelőtt 10 órától várják a meghívottakat.
A hagyományokhoz híven idén is megrendezik a vásárhelyi elszármazottak találkozóját. A mártélyi Bodnár Bertalan Természet- és Környezetvédelmi Oktatóközpontban (Darvassy István utca 19.) ma délelőtt 10 órától várják a meghívottakat. Mint korábban, most is Lázár János polgármester köszönti a vendégeket, s beszél a legutóbbi találkozó óta történt újabb vásárhelyi eseményekről. A beszéd után ebéddel kínálják a jelenlévőket. Ezt követően közös sétát tesznek a belvárosban.

A találkozót 1992 óta minden évben megszervezik. Az eseményt mindig heteket, illetve hónapokat igénybe vevő szervezőmunka előzi meg. A távolabbról érkezők most sem egyetlen egy napot töltenek itt, hanem két-három éjszakára is foglalnak szállást. Az összejövetel nem csupán arra jó, hogy évente legalább egyszer felkeressék szülővárosukat, hanem arra is, hogy találkozzanak egykori osztálytársaikkal, barátaikkal, szomszédaikkal.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nouri doktor és családja évente hazalátogat Vásárhelyre

Hódmezővásárhely - Ma is sokan emlegetik Vásárhelyen a város első arab orvosát, Nouri Naimot, aki a… Tovább olvasom