Délmagyar logó

2017. 04. 27. csütörtök - Zita 10°C | 24°C Még több cikk.

Ma: elszármazottak találkozója Vásárhelyen

A hagyományokhoz híven idén is megrendezik a vásárhelyi elszármazottak találkozóját. A mártélyi Bodnár Bertalan Természet- és Környezetvédelmi Oktatóközpontban (Darvassy István utca 19.) ma délelőtt 10 órától várják a meghívottakat.
A hagyományokhoz híven idén is megrendezik a vásárhelyi elszármazottak találkozóját. A mártélyi Bodnár Bertalan Természet- és Környezetvédelmi Oktatóközpontban (Darvassy István utca 19.) ma délelőtt 10 órától várják a meghívottakat. Mint korábban, most is Lázár János polgármester köszönti a vendégeket, s beszél a legutóbbi találkozó óta történt újabb vásárhelyi eseményekről. A beszéd után ebéddel kínálják a jelenlévőket. Ezt követően közös sétát tesznek a belvárosban.

A találkozót 1992 óta minden évben megszervezik. Az eseményt mindig heteket, illetve hónapokat igénybe vevő szervezőmunka előzi meg. A távolabbról érkezők most sem egyetlen egy napot töltenek itt, hanem két-három éjszakára is foglalnak szállást. Az összejövetel nem csupán arra jó, hogy évente legalább egyszer felkeressék szülővárosukat, hanem arra is, hogy találkozzanak egykori osztálytársaikkal, barátaikkal, szomszédaikkal.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nouri doktor és családja évente hazalátogat Vásárhelyre

Hódmezővásárhely - Ma is sokan emlegetik Vásárhelyen a város első arab orvosát, Nouri Naimot, aki a… Tovább olvasom