Délmagyar logó

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 15°C | 25°C Még több cikk.

Megriadt a riasztótól, zsákmány nélkül maradt a vásárhelyi tolvaj

Egy mindszenti csárdába tört be egy hódmezővásárhelyi férfi, majd miután a riasztó megszólalt, zsákmány nélkül távozott. A biztonsági kamerák képei alapján, a vásárhelyi rendőrök még a bejelentés napján előállították.
A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra szerdán tett bejelentést a csárda üzemeltetője arról, hogy négy nappal korábban ismeretlen személy a szúnyoghálót kiszakítva, az ablakon keresztül bement az épületbe, ott kutatást végzett, de nem vitt el semmit, majd a megszólaló riasztó miatt elmenekült.
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A rendőrök a nyomozás során megvizsgálták a csárda biztonsági kamerájának felvételeit és megállapították, hogy az épületbe a helybeli 24 éves P. Attila mászott be, míg két társa kívül biztosította a bűncselekményt.
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A rendőrök P. Attilát elfogták és előállították. Ellene dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntette kísérletének gyanúja miatt indult eljárás. Egyik társa ellen szintén eljárás indult, V. Mihályt a rendőrök őrizetbe vették és előterjesztést tettek az ügyészségen előzetes letartóztatásának indítványozására. Harmadik társuk fiatalkorú - írta a police.hu.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az ítélet után sem lehet tudni, temethet-e a Kincsesben és a Dilinkában a kegyeleti kft.

Az ítélet után sem lehet tudni, temethet-e a Kincsesben és a Dilinkában a kegyeleti kft.
A szerződést érvénytelenítette a bíróság, de a Susáni Református Egyházközségnek nem kell… Tovább olvasom