Délmagyar logó

2018. 04. 21. szombat - Konrád 8°C | 22°C Még több cikk.

Téli történések: összecsukló részeg, szitkozódó, lenge öltözetű nő

Öt esetben alkalmaztak biztonsági intézkedést a vásárhelyi rendőrök az elmúlt napokban - az ember mégsem fagyálló.
Január 25-én 19 óra 25 perckor a mindszenti Szent László utcából érkezett bejelentés arról, hogy egy erősen ittas ember a hóban fekszik. A Mindszenti Rendőrőrs járőrei megpróbálták felállítani a férfit, de folyamatosan összecsuklott. A fagy miatt autóba ültették és átadták feleségének.

Néhány perccel később a hódmezővásárhelyi Szabadság téren kiabált egy lenge öltözetű nő. A 40 éves asszony családi problémái miatt szitkozódott az utcán. A rendőrök hazavitték a férjéhez.

Ugyanazon a napon 23 óra 30 perckor a vasútállomást ellenőrizték a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság járőrei. Ott egy 36 éves férfit találtak. Elmondta, hogy nagyon fázik, de nincs hová mennie. A rendőrök a vásárhelyi hajléktalanszállóra vitték.

Két nap alatt kétszer is biztonságba helyeztek egy 60 éves hajléktalan nőt a vásárhelyi járőrök. január 26-án 0 óra 10 perckor az egyik nagy áruház parkolójában egy padon fekve találtak rá. Egy nappal később a helyi buszállomáson aludt szintén egy padon. A rendőrök mindkét alkalommal elvitték a hajléktalanszállóra.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egészségdélutánok

A Hódmezővásárhelyi Védőnők a Jövő Nemzedékéért Alapítvány 10 millió forint európai uniós forrást nyert. Tovább olvasom