Délmagyar logó

2017. 03. 24. péntek - Gábor, Karina 10°C | 21°C Még több cikk.

Visszautasított szerelem

Hódmezővásárhely - Végső elkeseredésében írt levelet szerkesztőségünknek Csaba. A vásárhelyi fiatalemberrel egy hete szakított a barátnője.
S hiába könyörög a szerelmes fiú, hogy fogadja vissza, a lány hajthatatlan.

Megtudtuk: történetük körülbelül három évvel ezelőtt kezdődött, akkor ismerkedtek meg, több mint másfél éve „jöttek össze". Boldogan teltek a napjaik, ám az utóbbi időben több félreértés és vita volt közöttük, s talán a féltékenység is közrejátszott, amikor a lány úgy döntött, legyen vége a kapcsolatuknak – mesélte a 20 éves fiú.

Csaba azt mondta, szakításuk óta több szerelmes levelet írt, és rózsát is vett Mesinek, a lány viszont rendre visszautasította a szerelmes próbálkozásokat. A fiatal szív azonban nem nyugodott: a fiú felkerekedett, és három doboz krétával a lány lakásához lopódzott. Kivárta azt az időszakot, amikor kevesen járnak a Lehel utcában, hogy zavartalanul alkothasson. Szerda hajnalban született a képen látható szerelmi vallomás, hiszik vagy sem, eredménytelenül.

Aszfaltszerelem. Olvasóink tanácsait várja Csaba: mit tegyen még, hogy visszaszerezze Mesit? Fotó: DM
Aszfaltszerelem. Olvasóink tanácsait várja Csaba: mit tegyen még, hogy visszaszerezze Mesit? Fotó: DM

Mesit az aszfaltra írt szerelmes üzenet sem hatotta meg – ismét visszautasította Csabát, aki ezután elküldte a képet és a történetüket nekünk. Őszintén bízik abban, hogy olvasóink tudnak neki segíteni néhány megértő szóval vagy egy jó tanáccsal: mit tegyen, hogy visszaszerezze szíve választottját?

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rekordszámú alkotás érkezett a Vásárhelyi Őszi Tárlatra

800 alkotásból 230-250 művet választ ki a zsűri, amiket bemutatnak az október elején nyíló kiállításon. Tovább olvasom