Délmagyar logó

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 15°C | 25°C Még több cikk.

Celebek

"Keress olyan embereket, akiket a kutya sem ismer, ám olyasmikre vállalkoznak, amire az átlagember nem."
Lehet tíz éve, amikor olvastam egy eszmefuttatást, amely azt jósolta, hogy hamarosan „begyűrűzik" hazánkba a nyugati módi, miszerint nevenincs, magamutogatásukkal feltűnő emberek kerülnek majd a hetilapok, bulvárújságok címoldalára. A miértre valami olyasmi volt a válasz, hogy a neves sztárok (színészek, zenészek, sportolók) nagyon megválogatják, melyik médiummal állnak szóba, sőt: szép kis summát kérnek azért, hogy szerepeljenek adott újságban, rádióban, tévéműsorban. A recept a következőképpen szólt: keress olyan embereket, akiket a kutya sem ismer, ám olyasmikre vállalkoznak, amire az átlagember nem. Mutasd be, futtasd fel őket, megvannak az új címlaparcok és sztorik – ingyér.

Nálunk ez a hullám a valóságsohw-kkal indult el. Micsoda nevek! BB Évi, Pongó, Molnár Anikó! Ja, és Majka, majdnem kifelejtettem az „ózdi hőst". Szerencsétlen Éviről, aki a semmiből csöppent a csúcsra, majd a totális mélységbe, annyi bőrt húztak le a bulvársajtóban, amennyit húsz rókáról sem lehet. Ki ne ismerné Anikó dagadó keblét? De hát a celebélet – a celeb szót évekig nem voltam hajlandó kimondani, pláne nem leírni, annyira utáltam azt, ami mögötte van – ilyen. Mindig jelentkezni kell valami „szenzációval", mert különben vége a celebségnek, lehet visszamenni boltosnak, kőművesnek, bugyiárusnak.

Hurrá! A legújabb celebvillantásnak – mert már ez a fogalom is létezik – megyei a főhősnője. Andy Vajna filmproducer barátnője, egy 26 éves csongrádi hölgy. Korábban Tasnádi Péter barátnője volt, most országnak-világnak megmutatta mellbimbóját egy parádés budapesti fogadáson. Robert de Niro is láthatta, ha oldalra pillantott.

Várjuk a következő villantást.

Olvasóink írták

  • 2. tuskóhopkins 2010. október 15. 07:22
    „Kösz, VFS, ezt jó volt olvasni. Csak a celebek meg ne lássák, mer´ sírva hazaszaladnak az anyukájukhoz...”
  • 1. dodó 2010. október 14. 10:42
    „"Keress olyan embereket, akiket a kutya sem ismer, ám olyasmikre vállalkoznak, amire az átlagember nem."

    - és legyenek csökkent értelmű exhibicionisták...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kincs a jó ivóvíz

"Az ivóvíz hamarosan az egyik legfontosabb nyersanyaggá, a jövő olajává válhat." Tovább olvasom