Délmagyar logó

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 19°C Még több cikk.

Árokba szorította a személygépkocsit

Kecskemét - Az ismeretlen forgalmi rendszámú nyerges vontató a helyszínt adatai hátrahagyása és anélkül hagyta el, hogy meggyőződött volna arról, hogy a baleset következtében bárki segítségnyújtásra szorul-e.
Kecskemét lakott területén kívül, a 44. számú főúton 2013. február 3-án 18 óra 25 perckor ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú, feltehetően nyerges vontatóból, és a hozzákapcsolt félpótkocsiból álló járműszerelvénnyel tartott Lakitelek irányából Kecskemét irányába.

Amikor a 13-as kilométer közelébe ért, úgy kezdett az előtte haladó, ismeretlen forgalmi rendszámú, típusú és színű feltehetően személygépkocsi előzésébe, hogy nem győződött meg arról, hogy az előzéshez igénybe venni kívánt útszakasz a kellő mértékben szabad-e, és így az út szélére kényszerítette a vele ellentétes irányból érkező személygépkocsit, minek következtében a személygépkocsi vezetője elvesztette uralmát járműve felett és a menetiránya szerinti jobb oldali útárokba hajtott, ahol egy fával történő ütközést követően a járművével tetejére borulva állt meg.

Az ismeretlen forgalmi rendszámú nyerges vontató a helyszínt adatai hátrahagyása és anélkül hagyta el, hogy meggyőződött volna arról, hogy a baleset következtében bárki segítségnyújtásra szorul-e.

Kérjük, akik látták a baleset bekövetkezését, az ismeretlen személyről, vagy az általa vezetett járműről bármilyen információval rendelkeznek, hívják a Kecskeméti Rendőrkapitányság 76/484-684 telefonszámának 34-23 vagy 34-29 mellékét, illetve a 107-es telefonszámot.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

188 évvel ezelőtt született a Kecskeméten tanult író Jókai Mór és más érdekességek a mai napról

188 éve született Jókai Mór író, mesemondó, újságíró, szerkesztő (Névtelen vár, A lőcsei fehér asszony). Tovább olvasom