Délmagyar logó

2017. 07. 26. szerda - Anna, Anikó 16°C | 26°C Még több cikk.

Hajtogasd meg lufiból a kedvenc állatodat!

Kecskemét – A Kecskeméti Vadaskertben a delmagyar.hu családi napján augusztus 13-án minden gyerek meghajtogathatja kedvenc állatát lufiból, amelyet ingyen haza is vihet. A léggömb-origamiban az Animation Team tagjai lesznek a kicsik segítségére.
Különleges, többállomásos kalandtúrára hívjuk a vállalkozó kedvű csemetéket: a bejáratnál mindenki kap egy pontgyűjtő füzetet, amelybe a teljesített feladatokért cserébe pecséteket gyűjthet. Aki lerajzolja és lufiból meghajtogatja kedvenc állatát, felismeri a Gong Rádió állathangjait, és az állatsimogatóban is megtalálja a delmagyar.hu matricáját, meglepetést kap.

A Kecskeméti Vadaskertben rendezett minitúra második állomásán – a rajzos feladat után – minden kisgyermek lufiból hajtogathatja meg kedvenc állatát. A léggömb-origamiban az Animation Team tagjai lesznek a lurkók segítségére, így egy kis útmutatással mindenki saját kezűleg csavargathatja a lufikat mindaddig, amíg a kívánt állatfigura ki nem alakul. Augusztus 13-án, szombaton a Kecskeméti Vadaskertben minden a gyerekek körül forog majd, és a szülők is nyugodtak lehetnek, gyerekük maximum kedvenc állatának lufiból hajtogatott másával tér haza.

Az Animation Team tagjai bármilyen állatot meghajtogatnak lufiból.
Az Animation Team tagjai bármilyen állatot meghajtogatnak lufiból.

– Az egylufis figuráktól a több lufisokon át egészen a szobrokig, bármit modellezünk – mesélte Lázár Attila, az Animation Team vezetője, aki éppen nemzetközi ballonmodellező vizsgájára készül. – A karakterek megrajzolása életre kelti, személyiséget ad a lufifigurának. Érzelmeket lehet kifejezni velük – magyarázta a csapatvezető.

Szavazz a kedvencedre!

A szavannákon az oroszlán az állatok királya, de vajon a Kecskeméti Vadaskertben kinek a fejére kerül a dicsőséget jelentő, képzeletbeli korona? Melyik állat lesz a király Kecskeméten? A delmagyar.hu olvasói most arról dönthetnek, hogy a Kecskeméti Vadaskert melyik lakója a legszebb, ki kapjon különleges finomságot a családi napon. A legtöbb szavazatot begyűjtött kedvencet látványetetésen csodálhatják meg a résztvevők. Itt lehet szavazni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

28 milliót tett zsebre Beatrix

Munkahelye nevében fiktív cégektől rendelt terméket, beérkeztette a nem létező árut, majd elutalta az érte járó pénzt a saját számlájára. Tovább olvasom