Délmagyar logó

2018. 03. 19. hétfő - József, Bánk -5°C | 1°C Még több cikk.

Harmadik próba: ismerd fel az állatok hangját!

Kecskemét – A Kecskeméti Vadaskertben a delmagyar.hu családi napján augusztus 13-án a rajzolás és a lufihajtogatás mellett a gyerekeket újabb játékos kihívás várja: a Gong Rádió állathangjait kell felismerni egy újabb pecsétért.
Különleges, többállomásos kalandtúrára hívjuk a vállalkozó kedvű csemetéket: a bejáratnál mindenki kap egy pontgyűjtő füzetet, amelybe a teljesített feladatokért cserébe pecséteket gyűjthet. Aki lerajzolja és lufiból meghajtogatja kedvenc állatát, felismeri a Gong Rádió állathangjait, és az állatsimogatóban is megtalálja a delmagyar.hu matricáját, meglepetést kap.

A Kecskeméti Vadaskertben rendezett minitúra harmadik állomásán – a rajzos és a lufihajtogatós feladat után – állathangokat kell felismernie a csemetéknek, ebben a feladatban a Gong Rádió siet a kis zoológusok segítségére. Minden gyerek utánzott már macskanyávogást, kutyaugatást és brekegett már békaként, így ez a próba sem bizonyul majd nehezebbnek az előző kettőnél, a pecsét itt is belekerül a pontgyűjtő füzetbe. Ezután pedig már csak egy feladatot kell teljesíteni, és a meglepetés garantált.

A feladatok egyszerűek, az ajándék garantált: élmény és meglepetés vár minden gyereket.
A feladatok egyszerűek, az ajándék garantált: felejthetetlen élmény és meglepetés vár minden gyereket.

Szavazz a kedvencedre!

A szavannákon az oroszlán az állatok királya, de vajon a Kecskeméti Vadaskertben kinek a fejére kerül a dicsőséget jelentő, képzeletbeli korona? Melyik állat lesz a király Kecskeméten? A delmagyar.hu olvasói most arról dönthetnek, hogy a Kecskeméti Vadaskert melyik lakója a legszebb, ki kapjon különleges finomságot a családi napon. A legtöbb szavazatot begyűjtött kedvencet látványetetésen csodálhatják meg a résztvevők. Itt lehet szavazni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Három meccsre meszelték el Coulibalyt, Mohl és Radanovics játékra kész

A Kecskemét elleni bajnoki mérkőzésen kiállított debreceni csatár, Adamo Coulibaly három meccses… Tovább olvasom