Délmagyar logó

2017. 10. 22. vasárnap - Előd 10°C | 20°C Még több cikk.

Láncfűrészre cserélte a lopott mobilt

A Bajai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt eljárást folytatott ismeretlen tettes ellen.
A rendelkezésre álló adatok alapján ismeretlen elkövető augusztus 10-én egy nagybaracskai vendéglátóhelyről ellopott egy az asztalon hagyott mobiltelefont, továbbá egy irattárcát és az abban lévő lakcímkártyát, adókártyát, TAJ kártyát, valamint bankkártyát, ami mellett ott volt a kártya PIN kódja is. A férfi nyomban elsietett a legközelebbi pénzfelvevő automatához, de az eltulajdonított bankkártyával - fedezet hiányában - nem sikerült pénzt felvennie.

Ezt követően visszatért a vendéglátóhelyre, ahol a tárcát és az iratokat eldobta.

A bajai rendőrök beazonosították a bűncselekmény elkövetésével meglapozottan gyanúsítható N. György 22 éves csátaljai lakost. A férfit lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. A terhelt a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A nyomozást a rendőrség befejezte, a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal küldik meg november 29-én a Bajai Járási Ügyészségnek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Halottat találtak egy égő házban

A mélykúti családi ház teljes terjedelmében égett. Tovább olvasom