Délmagyar logó

2017. 11. 24. péntek - Emma 4°C | 11°C Még több cikk.

Mindenük elégett a hajnali tűzben

Egy sajnálatos tűzeset miatt került nehéz helyzetbe egy kiskunfélegyházi család, akiknek a Kőrösi úton gyulladt ki könnyűszerkezetes családi házuk szombat hajnalban. A család számára a körzet önkormányzati képviselője, Horváth Gábor, valamint Dongó József és Ernyes László önkormányzati képviselők szerveztek gyűjtést a városban.
Szokatlan kopogásra ébredt Füleki Imre szombat hajnalban. Sógornője ekkor már a padlásszobából rohant le lányával, hogy ég a ház. A család azonnal hívta a félegyházi tűzoltókat, akik perceken belül a helyszínre érkeztek és igyekeztek minél kevesebb károkozással eloltani a lángoló faházat. A Kőrösi úti horgásztavat üzemeltető család nehéz körülmények között él.

Füleki Imre egyedül gondozza 14 éves kislányát és feleségét, aki mozgáskorlátozott, tolókocsihoz kötött. A feltehetőleg elektromos zárlat okozta tűzeset miatt most még nehezebbé váltak mindennapjaik, hiszen csupán egy szobájuk maradt használható állapotban.

A család a város önkormányzati képviselőitől kért segítséget. Horváth Gábor, Dongó József és Ernyes László a félegyházi vállalkozók, Tüzépek, magánszemélyek felkeresését vállalták, annak érdekében, hogy a család még a kemény tél beállta előtt rendbe tudja hozni lakását. A család számára az önkormányzat egy összkomfortos lakást is felajánlott ideiglenesen, de nem fogadták el, mert ragaszkodnak tulajdonukhoz. A füleki családnak a Baptista Szeretetszolgálat is segítő kezet nyújtott. Tegnap este meleg ruhákat, cipőket hoztak a félegyházi otthonukhoz.

További felajánlásokat az alábbi telefonszámokon várnak: Dongó József: 06-20/318-5890 Horváth Gábor: 06-20/244-2162

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Panziót épít a neves borász

A Hajós-Bajai Borvidék egyik legnagyobb borászatát birtokló Koch Csaba jelentős beruházásokat tervez… Tovább olvasom