Délmagyar logó

2018. 04. 22. vasárnap - Csilla, Noémi 9°C | 24°C Még több cikk.

Stohl András intelmei - videó

Stohl András a közelmúltban tett kecskeméti látogatása alkalmából úgy fogalmazott, annál többet, mint amit ő elért korábban, Magyarországon nemigen lehet. Videó.
Mint arról korábban beszámoltunk, a közelmúltban a kecskeméti Wojtyla Barátság Központban járt Stohl András. A népszerű színész, akit az általa okozott baleset miatt korábban nem jogerősen 2 év 4 hónapos börtönbüntetésre ítélt a bíróság, hosszasan beszélt balesete körülményeiről, illetve az azt követő nehéz időszakáról is. Nézze meg az eseményről készült részletes videó összeállítást.


Olvasóink írták

 • 8. Együgyű 2011. augusztus 16. 12:13
  „Stohl András intelmei

  Stohl András intelmeinek van lapja tudjuk, mint az országrabló politikusainknak.
  Úgye ezt is megteheti a büntetése elkerülése végett.
  A volt egyházfő belekeveréséhez vastag bőr kell!
  De sokan voltak berendelve? Mennyi volt a fizetés?
  De, hogy Ö oktat?

  A speciális Magyar DEMOKRÁCIA vagy régebbi szóval az egyenlőség és testvériség eljött!

  Az, ejnye, ejnye, biztos az ügyében?”
 • 7. kisistvan.hu 2011. augusztus 16. 11:12
  „Nemigen lehet többet elérni? Felmentik, és utána eléri, hogy valakinek még súlyosabb sérülést okozzon részegen a következő balesetében.”
 • 6. macska125 2011. augusztus 16. 11:09
  „Szentté fogják még egyszer avatni, kár, hogy a média is ilyen emberkékből csinál példaképet.
  Ha nem lenne ennyi ittas ember a közlekedésben, kevesebb lenne a baleset is jóval! és kevesebb család esne szét, mert hogy családja is volt szép!! Most próbálja mentegetni a bőrét.
  FELELŐSSÉG!! kedves stohl, tessék félre állni és vállalni!!!!
  Lesz 100 új arc helyette, hagyjuk már a fenébe!”
 • 5. Hibiszkusz 2011. augusztus 16. 10:53
  „Mindent megtesz,hogy ne itéljék el! Elég gusztustalan, pláne ha még ezzel tud hatni valakikre.Hibázott és nem először kapjon annyi büntit amennyit egy egyszerű halandó kapna.”
 • 4. Edina18 2011. augusztus 16. 10:34
  „Mint színészt elismerem. Nem a bohóckodását, mert az nem áll jól neki, hanem a komoly szerepeiben nyújtott teljesítményét. Azt is tudom, hogy ő az a típusú ember, aki a két végén égeti azt a bizonyos gyertyát. De ez nem jogosítja fel arra, hogy ittasan és drogosan vezessen. Nem jogosítja fel arra, hogy önmagát a többi halandónál magasabb rangú, már-már félistennek tekintse. Sajnos pont a színészi képességei miatt, nem hiteles ez a bűnbánó szerepjátszás. Mert igen, ez részéről csak egy eljátszandó, a naiv embereket megtévesztendő szerepjáték! Ha nem így lenne, akkor nem váltogatná az ügyvédeit, hanem elfogadta volna az első ítéletet.”
 • 3. igazságkereső 2011. augusztus 16. 10:22
  „Ne Stohl András osztogasson intelmeket, hanem mi osztogathatnánk Stohl Andrásnak intelmeket, kik a közúti forgalomban részt veszünk, szülők vagyunk, a család hazavár és épp ezért ne igyon és ne drogozzon vezetés előtt, alatt! Nem az első esete és némi kétségeim vannak,hogy egy felmentő vagy felfüggesztett büntetés után, újból ott folytatja, ahol abbahagyta! "Ment meg Uram minket a részeg és drogos autóvezetőktől!"”
 • 2. deszkás 2011. augusztus 16. 10:20
  „Csak ne ossza az észt kedves kék zöld a visszaeséstől András! Egy átlagember az első után minden tekintetben tönkremegy! Ön a harmadik kisérlet után van!Pontosan az ilyenek miatt van még ma is 175 ittas járművezető akik nagy ivben tesznek más életére!”
 • 1. gedeon 2011. augusztus 16. 09:58
  „Nagyon unalmas már, hogy a vízcsapból is Stohl folyik. Lassan elérjük azt a szintet, hogy szentté avatják.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ne adj ingyen színesfémet idegennek!

Kiskunhalas – Több mint 600 ezer forint értékben vitt el színesfémet egy kiskunhalasi… Tovább olvasom