Délmagyar logó

2018. 04. 24. kedd - György 13°C | 24°C Még több cikk.

Ünnepi séta, bokáig érő falevélben? - fotók

Kecskemét - Idén megcsúszott kissé a lehullott falevelek eltakarítása, ugyanis karácsony előtt néhány nappal még mindig bokáig ér az elsárgult levélrengeteg Kecskemét utcáin.
A kecskeméti utcákat borító levélrengetegről kapott olvasói fotókat szerkesztőségünk. Tóth András fényképeihez csatolt levelében azt kifogásolja, hogy idén bizonyára vastag hórétegre számíthattak az illetékesek, ha ennyi falevél maradt a járdákon, de egyelőre nincs ami eltakarja. Mint arról korábban beszámoltunk, Kecskeméten összesen 112 ember van most összesen a falevél összegyűjtésére kijelölve, és mindannyian napi négy órában takarítják Kecskemét utcáit.
Legyen a tudósítónk!

Íme az Önök történetei

Ha szeretné elolvasni, hogy milyen témában küldtek eddig olvasó-tudósítóink írásokat nekünk, akkor kattintson ide!

Írjon cikket, küldjön be képet, videót a hétköznapokról, különlegességekről, időjárás okozta természeti változásokról, érdekes eseményekről, szokatlan dolgokról. Legyen olvasóból tudósító!

Hogyan küldhetem el a tudósítást?

 • fel kell töltenie a delmagyar.hu Tudósítói oldalára (www.delmagyar.hu/bekuld) és a címkék között szerepeltetnie kell a kecskemét szót, vagy
 • kecskemet@delmagyar.hu e-mail címen keresztül el kell juttatnia nekünk, melynek tárgyában fel kell tüntetnie: „Olvasóból tudósító"
  A Tudósítók által küldött munkákat hírportálunkon megjelenítjük.
 • hirdetés

  Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

  hirdetés

  hirdetés

  A címoldal témái

  Önnek ajánljuk

  Kidobott budival játszanak a gyerekek - fotó

  Napok óta árválkodik egy nem oda illő fehér tárgy Kecskeméten a Széchenyi városban egy parkos részen. Az emberek megnézik, a gyerekek arrébb viszik. Tovább olvasom