Délmagyar logó

2018. 05. 23. szerda - Dezső 16°C | 27°C Még több cikk.

Eltemették a makói hármas gyilkosság női áldozatait

Makó - Kedd délelőtt 11 órakor eltemették tíz nappal ezelőtti hármas gyilkosság két női áldozatát, a 21 éves Boros Noémit és a lány nagymamáját, a 78 éves Szűcs Pálné Galambos Erzsébetet.
A harmadik áldozat, a leszúrt lány volt barátja, a 26 éves Siha Norbert temetése egy nappal később, szerda délután három órakor lesz a kiszombori temetőben.

Mint azt korábban megírtuk, május 17-én Makón, egy Fűtő utca házban három holttestet találtak, a fentebb említett két nőét és a férfiét. Késsel és ollóval leszúrták őket. A rendőrség másnap délután őrizetbe vette Perecz Józsefet, Siha Norbert barátját. mind a három gyilkossággal a 26 éves makói férfit gyanúsítják.

Eltemették tíz nappal ezelőtti hármas gyilkosság két női áldozatát Fotó: Karnok Csaba
Eltemették tíz nappal ezelőtti hármas gyilkosság két női áldozatát
Fotó: Karnok Csaba

A büntetett előéletű Perecz József több vallomást is tett. A nyomozók szerint először beismerte, hogy ő követte el a gyilkosságokat, ám ezt később, a bíróságon és a rendőrségen is visszavonta, illetve módosította. A legutóbb egy hete kihallgatott férfi már azt állította, hogy Boros Noémi és Szűcs Pálné Galambos Erzsébet megöléséhez nincs köze, Siha Norbert haláláról pedig nem beszélt. Azt sem árulta el, hogy az áldozatoknak miért kellett meghalniuk.

– Én sem tudom a gyilkosságok motivációját. Meggyőződésem, hogy a szakértői vélemények segíteni fognak számos részlet megismerésében, és remélem, megtudjuk, hogy pontosan mi történt tíz napja a makói házban – nyilatkozta lapunknak Perecz József kirendelt védője, Szívós Tamás szegedi ügyvéd.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság feltételezése szerint Perecz József rablási szándékból ölt, ám lapunk úgy értesült, a házból semmi nem tűnt el. A rendőrség nem kommentálta értesülésünket. Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője mindössze annyit mondott, hogy a nyomozás folyik, szakértői véleményekre várnak, és a rendőrségnek egyelőre nincsenek olyan új információi, amiket megosztana a közvéleménnyel.

Olvasóink írták

 • 13. patron 2008. május 29. 12:33
  „A 6. hozzászólás nem a családtagokat említi.”
 • 12. hazugok 2008. május 29. 09:53
  „Két fotós volt a temetésen és egyik sem ment be a gyászoló családtagok közé, szóval hazudtok!!!”
 • 11. 1219 2008. május 28. 19:19
  „Ma volt Norbi temetése.Nagyon megrázó volt, azoknak akik szerették.
  Nem azaz ember volt akiről rossz emlékek jutnak az eszembe.
  Egy holtnak adja meg mindenki azt a tiszteletet, hogy senki ne mocskolja be a nevét a halála után, ugyanis mindenki csak találgat és arra hagyatkozik, amit a szennylapok írnak.”
 • 10. 1010 2008. május 28. 13:10
  „Jellemző, hogy a makóiak most is nemhogy csendben maradnának egy ilyen szörnyű tragédiánál, hanem még a kommenteket írják a véleményükről, hogy ilyen fotó meg olyan. Az lenne a leghelyesebb ha nm tudtok értelmeset hozzászólni, inkább ne is írjatok. Szerintem most senkit sem a fotó milyensége érdekel!”
 • 9. Száműzött 2008. május 28. 10:56
  „XYZ, téged nem érdekel, elhiszem, de sajnos sok embert igen... az újság is ezért kénytelen foglalkozni vele, gondolom, szívesebben írnának ők is másról. A gyászolóknak pedig részvétem.”
 • 8. patron 2008. május 28. 01:17
  „Egyetértek XYZ-vel.”
 • 7. XYZ 2008. május 27. 19:49
  „Hát erről beszélek! Szerintem a temetés nem tartozik senkire sem még akkor sem ha egy ´híres´ tragédia áldozatairól van szó. Engem nem érdekel csak megláttam a képet és felháborítónnak tartom na!”
 • 6. 6281 2008. május 27. 19:33
  „Annyira fényképeztek, hogy a síroknál a zokogó tömeg közé dúrodtak,és majd fellöktek! Volt képük ehhez is!!!”
 • 5. Száműzött 2008. május 27. 18:43
  „Szerintem annyira tapintatos a dm, mint az olvasói. Nem menne oda pl. temetésre fotózni, ha ez nem érdekelné az olvasókat - pl. téged, aki nem csak elolvastad a cikket és megnézted a fotót, de még a fórumba is beírtál. Ahhoz, hogy ebben változás legyen - jó lenne! - , úgy gondolom, az olvasói igényeknek kell változniuk.”
 • 4. XYZ 2008. május 27. 17:56
  „Őszinte részvétem a családnak!!!
  A délmagyar lehetett volna annyira tapintatos h nem megy oda készít képet csak h a cikk teljes legyen. egy cikk is elég lett volna erről, szerintem és nem kellett volna zavarni a szülőket a gyászban, az emlékezésben, a búcsúban.”
 • 3. g0123 2008. május 27. 17:43
  „A leg őszintébb részvétem a család számára.”
 • 2. zx-10r 2008. május 27. 15:58
  „ŐSZINTE RÉSZVÉTEM A CSALÁDNAK!”
 • 1. jodo 2008. május 27. 14:30
  „Őszinte részvétem a családnak!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kedden és szerdán temetik a makói gyilkosság áldozatait

Makó - Információink szerint Makón nem rablógyilkosság történt, a házból semmi nem tűnt el. A… Tovább olvasom