Délmagyar logó

2018. 03. 20. kedd - Klaudia -3°C | 4°C Még több cikk.

Harmadik albuma jelent meg a makói Luiginak

Makó - Szeress engem újra címmel megjelent a romantikus muzsika egyik hazai sztárjaként számon tartott makói énekes, Luigi új albuma. A lemezbemutató koncert februárban lesz.
Új lemezzel jelentkezett a romantikus muzsika egyik hazai sztárjaként ismert makói énekes, Luigi. A fiatalember tizenhat évesen tűnt fel énekesként, egy Zámbó Jimmy-számmal második lett egy tehetségkutató versenyen. A Király számaiból – tisztelgésképpen – mindmáig elénekel néhányat koncertjein, hiszen hangja hasonlít az évekkel ezelőtt elhunyt művészére, ám már jó ideje önálló úton jár. Még aranylemeze is van: egy válogatásalbumon hallható daláért kapta.

A Szeress engem újra című, sorrendben harmadik albumról elmondta, tíz számot és egy mixet tartalmaz, valamennyi saját szerzemény zenében és szövegben is. Tavasz óta dolgozott a stúdiómunkálatokon, és ezúttal nem Budapesten, hanem egy muzsikus barátja, Botás János magyarcsanádi házi stúdiójában rögzítette a hangzóanyagot, majd a Fekete Szemek Kiadónál jelentette meg. Az album modernebb hangzású lett, mint a korábbiak – de azért három romantikus hangulatú lassú szám és egy tőle szokatlan latinos hangzásvilágú opusz is került a korongra. A februári makói lemezbemutató után főként fesztiválokon fogja népszerűsíteni az új szerzeményeket.

Bogi száma még íródik

Luigi büszke édesapa: kislánya, Boglárka kilenc hónapos. Már születésekor eldöntötte, hogy ír neki egy dalt, de ezt hiába keresnénk az albumon: már formálódik a dallam és a szöveg, de még nincs készen. – Nem akarom elkapkodni, olyan emlékezetes szerzeménnyel szeretném megajándékozni, amit még felnőtt korában is szívesen hallgat majd – mondja Luigi.

Olvasóink írták

 • 4. Zoli 2007. december 15. 09:34
  „Tisztelt Olvasók!

  Tiszteletre méltó Luigi tehetsége és munkája.

  Szintén egyetértek a Délvilág cikkével, hogy egy makóiról ir.
  Nagyszerű!

  Üdvözlettel Zoli”
 • 3. triatlonos 2007. december 09. 07:49
  „Tisztelt Imre!
  Nem kell csodálkozni ilyen hozzászóláson. Itt megjelent a makói mentalitás: nem baj, ha megdöglött a tehenem, föleg akkor, ha a szomszédnak legalább a disznója pusztult el! Irigység párosul ismeret hiánnyal. Persze a sikert irigyli, nem a munkát.
  Amilor Lajos 14 évesen átlépte a "HARVARD" küszöbét, és először találkoztunk, bemutatkozáskor elmondta, hogy énekes szeretne lenni, és azért mindent megtesz. Később kapacitáltam a Kifutó c. vetélkedőre, mert látszódott, hogy nem elektromüszerészként szeretné keresni a kenyerét.
  Karrierjében bizonyára hátrányt jelentett, hogy makói, de számomra példaértékű, hogy MAKÓINAK vallja magát.”
 • 2. Szabó Imre 2007. december 08. 17:17
  „Kedves Zöldmacska, a sztárság fogalmán tényleg lehet vitatkozni, de azért Luiginak csak megjelent három lemeze, rendszeresen koncertezik szerte az országban. Úgy gondolom, ha egy makói előadónak lemeze jelenik meg egy országos kiadónál, egy ilyen rövid kis cikket már csak azért is nyugodtan írhatunk róla, mert a városban és környékén sokan szeretik, népszerű.

  Barátsággal: Imre”
 • 1. greencat 2007. december 08. 00:03
  „Ingyen reklám?? na, ne már!! meg hogy hazai sztár!?? hol??”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

4-5 éven belül teljesen megtelhet a makói szeméttelep

Makó - Eredetileg 25 évre tervezték a makói regionális hulladéklerakó feltölthetőségét, ám a… Tovább olvasom