Délmagyar logó

2017. 02. 24. péntek - Mátyás 5°C | 12°C Még több cikk.

Irány a makói retróhétvége!

Makó - A Hagymatikum Fürdő szomszédságában, a Makovecz téren péntek délután megkezdődött a retróhétvége programsorozata.
A nosztalgiázni vágyók a sétányon régi autókat, motorokat nézhetnek meg, a régi városháza udvaráról nyíló egykori tűzoltógarázsban korabeli újságokat, használati tárgyakat, játékokat vehetnek szemügyre, ráadásként korabeli plakátok, hanglemezek kollekcióit láthatnak. Délután élőben szólt a Bakelit című, egykor népszerű rádióműsor és táncoktatás is volt a zenepavilon mellett.

Irány a retróhétvége! Fotó: Szabó Imre - GALÉRIA

Még most sem késő felkeresni a 60-as, 70-es évek életérzését felidéző rendezvényt: az udvarban bőséges étel-italkínálat várja a vendégeket, a nagyszínpadon pedig este 8-tól Marót Viki és a Nova kultúr zenekar fogja szórakoztatni a közönséget, utána pedig múltidéző élőzene szól.

Szombaton délelőtt újra szól a Bakelit, lesz bűvöskocka-kirakóverseny, délután 4-től pedig fodrászszalon, divatbemutató, táncdalok, majd este 8-tól utcabál szórakoztatja a közönséget.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

6 és 10 éves nevelt gyermekeit molesztálta a férfi - megszólalt az anya!

H. Zoltán azt az időt használta ki, amíg a gyerekek édesanyja aludt. A faluban mindenki egyetértett, hogy jellemzőek voltak rá a dühkitörések, az agresszív viselkedés. Tovább olvasom