Délmagyar logó

2017. 06. 23. péntek - Zoltán 21°C | 35°C Még több cikk.

Könyvjutalom a nyerteseknek

Makó - Véget ért Ismered Makót? címmel meghirdetett helyismereti játék, melynek keretében 18 héten át adtuk közre egy-egy fotót a Maros-parti város valamely jellegzetes épületének, szobrának egy-egy részletéről.
A feladat annak kitalálása volt, mit ábrázol a fotó. Az ötletet a játékhoz az az interaktív kiállítás adta, amely az év elején a városháza aulájában volt látható. A fotós, Forgó Géza muzeológus a tárlattal arra hívta fel a figyelmet, hogy a szép makói épületek némelyikét jó lenne felújítani.

Fereczi Károly (balra) Forgó Géza muzeológustól vehette át nyereményét.
Fereczi Károly (balra) Forgó Géza muzeológustól vehette át nyereményét.

Olvasóinknak azt ígértük: aki legalább 10 alkalommal játszik velünk, Délmagyarország-szakácskönyvet nyerhet, amelyből hármat sorsolunk ki a játék végén. Felhívásunkra azonban olyan sokan jelentkeztek, hogy úgy döntöttünk, nem 3, hanem 5 szakácskönyvet ajándékozunk a legtöbb jó választ beküldő játékosoknak. A sorsolást követően az érintetteket e-mailban értesítettük. Közülük elsőként Fereczi Károly jelentkezett, aki a játék szellemi atyjától, Forgó Géza muzeológustól vehette át nyereményét a József Attila Múzeumnál - a többiek a makói ügyfélszolgálati irodán kaphatják kézhez az általuk kiválasztott könyvet.

A nyerteseknek gratulálunk, minden játékosnak köszönjük a részvételt!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lakása mellé támogatást kér a képviselőnő

Budapesten is van lakása a fideszes Mágori Józsefnénak, mégis felveszi a havi 116 ezer forintos lakhatási támogatást - állítja a Blikk. Tovább olvasom