Délmagyar logó

2017. 05. 29. hétfő - Magdolna 13°C | 28°C Még több cikk.

Kutasi László is a kiszombori focibál vendége volt

Kiszombor – Szombat este ötödik alkalommal rendezték meg a kiszombori focibált. A műsort hastáncosok előadása és dekázó verseny színesítette.
A Rónay Kúriába nagyjából 80 vendég érkezett – köztük csapattagok, szimpatizánsok, díszvendégek. Ott volt Nógrádi Tibor, a Magyar Labdarúgó Szövetség Csongrád megyei elnöke, illetve Kutasi László többszörös válogatott játékos, országosan elismert tréner is, aki egykoron a kiszomboriak edzőjeként is tevékenykedett.

– A községnek fontos a csapat – mondta Fodor Bálint, az est szervezője. – A hazai meccsek jelentik a fő szórakozást az embereknek, szezononként ez 3200 nézőt jelent.

Kiszombori focibál. Fotó: Bottyán Róbert (galéria)

A csapat edzője, Madránszki Zoltán megemlítette, hogy a jövőben változni fog az utánpótlás rendszere: a jövőben több makói utánpótlás játékos is Kiszomboron játszhat. Ez főleg a serdülő és az ificsapatnak fontos, ahol egész ősszel létszámproblémákkal küzdöttek az együttesek. Szóba kerültek az átigazolások is. Az egyedüli távozó Hatvani József, aki az éllovas Ásotthalmot fogja erősíteni. Az érkezők között van Kovács Dániel a MUFC-ból, továbbá Horváth Máté érkezésére is van esély a HFC II-ből. Cél a 6–10. hely megszerzése. Madránszki végül hozzátette: reméli, hogy a csapat az „új, nagy Kiszombor" néven ismertté fog válni, akárcsak Kutasi vezetése alatt.

Utolsó felszólalóként Szirbik Imre, az egyesület elnöke beszélt. Kiemelte, hogy az említett makói megállapodásnak köszönhetően, újra komoly eredményeket lehetne elérni az utánpótlás csapattal.

Kiszombori focibál. Fotó: Bottyán Róbert (galéria)

Az ünnepi beszédek végeztével a dekázó verseny következett. A játékosokon kívül néhány szurkoló is kipróbálta tudását, ám a gárda technikás középpályásával, Tézsla Krisztiánnal nem tudták felvenni a versenyt, akinek jutalma egy társai által aláírt labda lett.

Ezt követően felszolgálták a svédasztalos vacsorát, amely után a Hayat Hastánc Egyesület műsora következett. A három csinos hölgy hat műsorszámot is előadott, majd visszatapsolták őket, így még egy bónusz előadást is láthattunk. Éjfélkor megválasztották a bálkirályt és a bálkirálynőt: a csapat középpályására, Kardos Zsolt és barátnője, Bernáth Stella fejére kerülhetett a korona. A tombolahúzás után, hajnalig Kobolák Mihály zenéjére ropták a vendégek.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fagyos, jeges fotók a Marosról - szó szerint

Ha újra híznak is a jegek a folyóinkon inkább akkor se menjenek a vízre fotózni! A képek mindenesetre valóban szépek. Tovább olvasom