Délmagyar logó

2017. 12. 14. csütörtök - Szilárda -1°C | 8°C Még több cikk.

Megkerült tizenöt bringa Makón! Felismeri a sajátját?

Makó – Sértettek jelentkezését várja a Makói Rendőrkapitányság, tizenöt kerékpárt találtak.
Lopás vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Makói Rendőrkapitányságon V. Csaba magyarcsanádi lakos ellen. A megalapozott gyanú szerint a 40 éves férfi január 22-én Makón az Erdélyi Püspök utca egyik épülete előtt lévő kerékpártárolóból eltulajdonított egy lezárt biciklit. A nyomozás során végrehajtott házkutatások alkalmával a rendőrök a napokban 15 kerékpárt foglaltak le különböző ingatlanokból, amelyek a vizsgálat adatai alapján bűncselekményből származnak – lásd galériánkat.

Megkerült tizenöt bringa Makón! Felismeri a sajátját? Fotó: CSMRFK (galéria)

Mindent Makóról
A delmagyar.hu hivatalos makói Facebook-oldala, nem csak makóiaknak.
A rendőrség azt kéri, aki ráismer biciklijére, jelentkezzen személyesen a Makói Rendőrkapitányságon (Makó, Csanád vezér tér 13. szám), vagy hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 62/562-423-as telefonszámon, illetve a 112-es segélyhívót.

Az esettel kapcsolatban minden kerékpár-tulajdonosnak javasolják, hogy a rendőrséggel több éve együttműködő Magyar Kerékpárosklub Kerékpár Regisztrációs Programjában regisztrálja biciklijét. A tulajdonos megadja saját és kerékpárja adatait, a vázszámot és a beazonosítást segítő egyéb információkat (típus, márka, szín, felszereltség). Ezeket az adatokat a továbbiakban a Magyar Kerékpárosklub tárolja és szükség esetén az illetékes rendőrkapitányságok hivatalos megkeresésére rendelkezésre bocsátja.

A Makói Rendőrkapitányság az ügy kapcsán a fent említett regisztrált adatok alapján is próbálja a kerékpárok tulajdonosait felkutatni.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Felszálló ágban a makói galambászok

A makói az ország egyetlen, csak röpgalambokkal foglalkozó galambászegyesülete. Tovább olvasom