Délmagyar logó

2017. 03. 30. csütörtök - Zalán 8°C | 18°C Még több cikk.

Operettszombat Makón

Makó - Ma reggel 9-től este 7-ig 25 százalékos kedvezménnyel lehet kapni elővételben jegyet a makói Operettfesztiválra – tájékoztatott Bálint Márta, a rendező Kulturális Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója.
Az eredeti árak is jelképesek: 800, 600 és 350 forint, helytől függően.
A fesztiválon, mint korábban megírtuk, ezúttal is három darabot láthat-hallhat a közönség. Június 18-án Kálmán Imre Cigányprímás című klasszikusát mutatják be, június 25-én Eisemann Mihály–Szilágyi László Miss Amerika című operettjét, július 2-án pedig a Békeffy–Kiss–Szentirmai–Bradányi négyes által jegyzett Kölcsönkért kastélyt. Utóbbit 10 éve láthatta Makón a közönség, de most más szereposztásban kerül színpadra – a másik két darab újdonság.

A jubileumi, sorrendben 10. rendezvényt a hagyományoknak megfelelően a Hagymaház 3000 férőhelyes nézőtérrel rendelkező szabadtéri színpadán tartják meg. A már megszokott színvonalon és minőségben, élő muzsikával és tánckarral kísérve, a műfaj hazai sztárjainak felvonultatásával tervezett rendezvény egyúttal turisztikai látványosság is lesz – hangsúlyozta Buzás Péter polgármester.

Olvasóink írták

  • 1. Öcsisajt 2011. június 14. 22:00
    „Akkor én is ajánlanék "egy" rendezvényt!
    A makói Maros Táncegyüttes idén ünnepli újjászerveződésének 30 éves jubileumát és ez alkalomból idén nyáron július hónapban 4 rendezvényt is tartani fog itt Makón 3-at a Hagymaház szabadtéri színpadán, egyet az Erdei János Sportcsarnokban! A dátumok: július 8. /péntek/, július 9. /szombat/, július 15. /péntek/ és július 16. /szombat/. A kezdési időpontja az adott rendezvénynek: az első két alkalommal 21 óra, a harmadik alkalommal 20 óra, míg az utolsó alkalommal 18 óra! Jegyárusítás nemsokára /napokon belül/ indul! Jegyet lehet kapni mindössze 300 Ft-ért az első három alklommal megrendezett rendezvényre, míg az utolsóra mindössze 500 Ft-ért! Jegyárusító helyek, mind Makón: a Tourinform Irodában /Bérpalota/, a Hagymaház előtti jegyvásárló helyen és a Bartók iskola tornatermében minden hétköznap 17 órától személyesen Tóthné Döme Mária művészeti vezetőtől!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Most már öntözni kell - ha lesz miből

Mostantól lehet, hogy a szárazság fog gondot okozni a földeken. A Tisza-Marosszögi Vízgazdálkodási Társulathoz 11 ezer hektárnyi öntözhető terület tartozik. Tovább olvasom