Délmagyar logó

2018. 03. 25. vasárnap - Irén, Irisz -2°C | 8°C Még több cikk.

Új elnök a makói női kéziseknél

Makó - Rendes éves közgyűlésén új elnököt választott a Marosmenti Női Kézilabda Sportegyesület Mari Attila Mihály személyében.
Kedden tartotta éves közgyűlését a Marosmenti Női Kézilabda Sportegyesület, ahol a vezetőségen és a játékosokon kívül Fekete József, a Csongrád Megyei Kézilabda-szövetség elnöke, illetve Kincses Tímea, a MOK Návay Lajos Kereskedelmi és Közgazdasági Szakközépiskola tagintézményvezetője is tiszteletét tette.

A gyűlésre a Návay Lajos Szakközépiskolában került sor, ahol az éves beszámoló után az egyesület elnöke, Nagy-György József lemondott posztjáról, helyére Mari Attilát javasolta.

Új és régi elnök(Mari Attila Mihály és Nagy-György József)
Új és régi elnök: Mari Attila Mihály és Nagy-György József.

Az egykori makói önkormányzati képviselő, Nagy-György József beszédében elmondta, hogy lemondásának csupán a nyáron lejáró elnöki mandátum az oka, nem szeretne távol kerülni a csapattól, többek között a felügyelőbizottság elnökeként, továbbra is segíteni fogja az egyesület működését. - Az egyesület élt, él és élni fog – kezdte beszédét Nagy-György József. - A lányok hozzáállását, küzdeni tudását és mindazt, amit a sportért tettek, tesznek, az edzőnek és mindazoknak, akik segítették az egyesület munkáját, köszönöm! A cél az volt, hogy maradjon Makón női kézilabda és ez sikerült. Bízom abban, hogy az egyesület továbbra is sikeresen fog majd működni, a makóiaknak, a makóiak öröméért, makói hölgyekkel - zárta búcsúbeszédét a leköszönő elnök.

Fekete József a megyei kézilabda szövetség elnöke megköszönte Nagy-György József eddigi munkáját és azt, hogy az egykori NB I- es Makói Női Kézilabda és Németh Toll Kft. bukása után felkarolta a csapatot, lehetőséget biztosítva ezzel az ott játszó fiataloknak a folytatásra, akik jelenleg is az NB II-es felnőtt csapat magját alkotják.

Utánpótlásra is nagy hangsúlyt fektet az egyesület, hiszen a jövő tanévtől a makói kereskedelmi középiskolával kötött megállapodás szerint a sporttagozatos osztályok diákjai is bekerülhetnek majd a helyi kézilabda csapatba. Kincses Tímea, a Návay Lajos Kereskedelmi és Közgazdasági Szakközépiskola tagintézményvezetője elmondta, hogy igyekszik a jövőben támogatni a csapatot és leszögezte, hogy az iskolának is érdeke, hogy az egyesület működjön, ehhez megpróbálnak megfelelő utánpótlás bázist biztosítani.

- A csapat körül jelentős változások nem lesznek - mondta el az MNKSE újonnan megválasztott elnöke, Mari Attila Mihály. - Az előző elnöktől egy jól működő egyesületet vehettem át, éppen ezért fő célomnak tartom, hogy a csapattal minél jobb eredményt érjünk el, és hogy a helyi- és környéki lakosok szeressék a kézilabdát, és kellemes hétvégi programként járjanak a meccseinkre. Makó város, és az én életemben is mindig fontos szerepet játszott a kézilabda, éppen ezért, eddig fotósként segítettem az egyesület munkáját, ezután többek között a szponzorok megszerzésével szeretném segíteni a csapatot – beszélt bizakodva a Makói Női Kézilabda Egyesület új elnöke.

Olvasóink írták

 • 13. marosparti 2013. február 15. 15:25
  „Attila! Sok sikert a munkádhoz, nem lesz könnyű dolgod!.”
 • 12. vip007 2013. február 14. 22:34
  „Ez a csávó nem az a bugyikereskedő, akit pár éve a főtéren a kocsijából szedett ki a kommandó? Nem tudom, csak kérdem.”
 • 11. Game12345 2013. február 14. 09:40
  „Szerintem nem az a lényeg hogy ki Ő, hanem hogy mik a tervei a csapatnál! Nem hiszem hogy Nagy-György József, akinek szívügye a makói kézilabda, hagyta volna rossz kezekbe kerülni a csapatot! Én úgy látom hogy Mari Attila ugyan azt a minőségi munkát szeretné folytatni, amit az elődei elkezdtek, gondolok itt az utánpótlásra, a makói játékosokra, a jól működő szakmai munkára! Ha ezek mellé még több szponzort is sikerülne találni, akkor az csak jó a csapatnak!
  Lehet itt támadni bárkit! Eddig soha nem volt olyan akiben nem talált volna 1-2 ember kivetni valót!
  Én minden jót kívánok Neki és a csapatnak.
  Kívánom hogy legalább úgy szerepeljenek mint az utolsó fél szezonban.. Élvezet volt a játékukat nézni!
  A rosszakaróknak pedig annyit, hogy nekik is meg lehet próbálni gondolom....”
 • 10. grossborn 2013. február 14. 02:31
  „hogy ki? szerintem igazán senki.... az apja tanított a 601-be, ö meg élte az aranyifjak életét, pénz volt (meg gondolom van is) a többi meg le volt ejtve....
  most meg olvasom hogy ´fotós´..... gondolom vett 1-2 drága fényképezőgépet és akkor már fotós lett....
  ami a lényeg, lóvé van, ne kérdezd honnan, kapcsolatok is, szintén ne feszegesd hogy kik, úgyhogy ö a tuti befutó...
  Nagy György Jóska meg megy vissza földet művelni és ennyi”
 • 9. triatlonos 2013. február 13. 20:58
  „Tisztelt Hozzászólók!
  Nagy Gy. Józsefet és Nagy Gy. Sándort összekeverni enyhén szólva is nagyfokú tájékozatlanságra vall! A két ember olyan, mint a tűz és a víz! Józsit kézilabdás korában "sziklának" becézték találóan, úgy is élte az életét, nem akart kibújni a bőréből, és nem is tudott. Gondolkodását a realitás jellemezte azzal, hogy a csapatot makói fiatalokra építette. Sanyi mindig a túlélésre rendezkedett be - kihasználva a kapcsolati tőkéjét - de a fiú meccseket nézve a sokszor csak "csoszogó" öreg vidékiek azt az érzést keltik bennem, hogy ez az egész csak kidobott pénz!
  A magyar sport alapját régen is a diáksport adta, ezért nem értem hogy milyen gond lehetne abból, ha egy iskola bölcsen felvállalja ennek a két nagyszerű sportnak a középiskolai segítését. Ezen a szinten el kellene felejteni a politikát!”
 • 8. Bábkacsa 2013. február 13. 20:04
  „ki ez a mari attila??”
 • 7. scott1 2013. február 13. 16:46
  „pog, én nem beszéltem senki hiteltelenségről se egyéb másról! Sőt megvagyok győződve arról, hogy a tagintézmény vezetőjét most is a legjobb szándék vezérelte, ugyanakkor nehezen tartom elképzelhetőnek a városban terjedő hangulatot követően, hogy az állami intézmény és a sportklub mostani vezetése között hosszútávon fenntartaná az iskolafenntartó a kapcsolatot!”
 • 6. pog 2013. február 13. 15:08
  „ez a választás nagyon be sikerült..és a hitelessége az új elnöknek...5-ös igazad van ...”
 • 5. scott1 2013. február 13. 14:13
  „Azt mondják ugyanabba a folyóba csak egyszer lehet lépni, úgy látom Makón megy az kétszer is...”
 • 4. kkozsi 2013. február 13. 13:23
  „Kedves Sikan! Mielőtt bíráskodnál, lehet hogy gondolkodni kellene. Ugyan ne keverjük már össze Nagy-György Sándort és Nagy-György Józsefet. Míg az egyik ember máshonnan hozza a játékosait, addig a másik makóiakra épít. Csak ennyi a különbség. Nem kellene ilyen lezseren kezelni a neveket!”
 • 3. HunyadiMan 2013. február 13. 12:27
  „Akkor rosszul tudod kedves sikan!”
 • 2. Marky 2013. február 13. 12:25
  „Kedves Sikan!
  A cikk teljesen helytálló és nem mellesleg Kozserán Bea a Makói Női Kézilabda Klub igazolt játékosa, tehát valószinűnek tartom, hogy tudja mit beszél :)

  Nagy-György Sándor a férfi kéziklub elnöke”
 • 1. sikan 2013. február 13. 11:29
  „Az eddigi elnököt szerintem Nagy-György Sándornak hívják, ha igazam van, jó lenne kijavítani kedves Kozserán Beáta, nem ilyen lezseren kezelni!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Takarékos lesz az új makói költségvetés

A takarékos szemlélet hatja át az idei makói költségvetés-tervezetet, amelyet ma tárgyal a város… Tovább olvasom