Délmagyar logó

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

A cukorbetegség igenis gyógyítható - de hogyan?

Az elmúlt 20 évben a diagnosztizált cukorbetegek száma közel megduplázódott. Hazánkban is megfigyelhetőek azok a negatív tendenciák, melyek a diabétesz terjedését az egész világon jellemzik. (x)
Az egészségtelen életmód hatásai hazánkban is növelik a cukorbetegség kialakulásának kockázatát és rávilágítanak a változtatás szükségletére!
Tudta, hogy Magyarországon minden nap 2 cukorbeteg veszíti el látását és 7 diabéteszes betegnél végeznek naponta amputációt?


A cukorbetegek 90%-a a 2-es típusú diabétesz csoportba tartozik. Ez azt jelenti, hogy ezeknél az embereknél a cukorbetegség kialakulásáért főként az életviteli tényezők felelősek. Éppen ezért fontos leszögeznünk, hogy AMEDDIG azok a kedvezőtlen ÉLETVITELI TÉNYEZŐK NINCSENEK HELYREÁLLÍTVA, úgy az életmód, mint a szervezetben emiatt létrejött anyagcserezavarok (amelynek csak az egyik tünete a cukorbetegség), addig NEM LEHET VISSZAFORDÍTANI A KIALAKULT ÁLLAPOTOT, csupán lassítani. Az orvosságokkal való szintentartás, ill. diéták, esetleg testmozgás természetesen fontos lépések a cukorbetegséggel való harcban, de ezek még nem elegendőek a teljes gyógyuláshoz. Hiszen akkor a cukorbetegség nem lenne gyógyíthatatlanná nyilvánítva. A megoldás eme páratlan gyógymóddal igenis elérhető.

"A VARGHA TERÁPIA évek óta SIKERESEN GYÓGYÍT KÜLÖNFÉLE STÁDIUMÚ CUKORBETEGSÉGEKET (a cukorháztartási zavartól, inzulinrezisztenciától kezdve az inzulinfüggő állapotokig). Sikerünk titka, hogy kialakítottunk egy olyan komplex, mégis szelíd terápiás eljárást, mellyel hatékonyan és egyidejűleg teremthetők meg azok feltételek, melyek szükségesek a szervezet teljes regenerációjához. Kezeléseink hatására a test visszanyeri azt a kiegyensúlyozott működést, mellyel a panaszok, ill. betegségek kialakulása előtt rendelkezett. Mi nem a tüneteket kezeljük, hanem a kiváltó okokat tárjuk fel és szüntetjük meg!
Gyógymódunk, mely egy egyedülálló, továbbfejlesztett, reflexológiai módszeren alapul, figyelembe veszi, hogy az emberi szervezet a környezetével összhangban működő, bonyolult rendszer. E rendkívül összetett rendszerben A TÜNETEK CSUPÁN KIJELZÉSEK, melyekkel a test alapfunkcióinak lassultsága, zavara jelződik. Ezért a tünet nem lényeges, NEM ERRE KELL FÓKUSZÁLNI, HANEM a szervezet összműködésére, illetve AZ ALAPFUNKCIÓK HELYREÁLLÍTÁSÁRA. Ennek egy része a mi feladatunk, másik része azonban a páciensé! EGYMÁSSAL KARÖLTVE AZONBAN AKÁR GYÓGYÍTHATATLANNAK TITULÁLT KÓRKÉPEKBŐL IS FEL LEHET GYÓGYULNI. Alábbiakban bemutatott néhány gyógyultunk esete is ezt bizonyítja - nyilatkozza Vargha Attila."

INZULINNAL KEZELT DIABETES ÉS HYPERTÓNIA

„Tavaly tavasszal többféle problémával jelentkeztem állapotfelmérésre a Vargha Terápia rendelőjébe. Orvosi papírjaim magas vérnyomásról, 2-es diabetesről, dermatitisről, vesecisztáról és magas trigliceridről szóltak, s ezekhez gyakori, főként fronthatásokra jelentkező térdízületi panasz társult. A módszerről már sokat olvastam, sok jót hallottam, így felkerestem az intézményt.

Baksa László, Izsák
Baksa László, Izsák

AZ ÁLLAPOTFELMÉRÉSEN KOMPLEX KÉPET KAPTAM SZERVEZETEMRŐL és arról, hogy a folyamatosan fennálló terhelések következtében hogyan alakultak ki panaszaim. A diagnosztizált problémákon kívül számos más terület terheltségére is fény derült. Vargha Attila egyszerűen, érthetően, összefüggéseiben vázolta a testemben zajló folyamatokat, felhívta a figyelmem azokra az egyszerű, mégis elengedhetetlen változtatásokra, melyeket gyógyulásom érdekében végre kellett hajtanom. Elkezdődtek a kezelések. Vérnyomásom és vércukorértékeim már a terápia első fázisában javultak. AZ INZULINADAGOKAT FOKOZATOSAN CSÖKKENTENI TUDTAM, VÉGÜL ELHAGYTAM, Meforal nevű orvosságot azonban még egy darabig szednem kellett. Később aztán már erre sem volt szükség, mint ahogy a vérnyomáscsökkentőkre sem. Orvosságaim leépítését Vargha Úrral a kontrollok során egyeztetve, szakorvosaim véleményét is figyelembe véve, szervezeti állapotomnak megfelelően hajtottam végre. A kezelések hatására egyre jobban és jobban éreztem magam. Kiegyensúlyozottabb lettem, nőtt a teherbíró képességem, tüneteim pedig fokozatosan csökkentek, majd elmúltak. Természetesen mindehhez szigorúan és következetesen be kellett tartanom a kezelési terveket és a kapott előírásokat. A panaszaim a múlté, orvosságot egyáltalán nem szedek! Egészségesebb, vidámabb, energikusabb lettem, s ezért örökké hálás leszek ennek a rendkívüli gyógymódnak. Erőt, kitartást és jó egészséget kívánok gyógyító munkájához a Vargha Terápia minden munkatársának!" (Baksa László, Izsák)


NEM INZULINFÜGGŐ DIABETES

„Körülbelül 15 éve figyeltem fel enyhén emelkedett vércukor-eredményemre, amit a finomított szénhidrátok, illetve cukor megvonásával egészen 4 évvel ezelőttig sikerült szinten tartanom. Ezt követően azonban fokozatosan nőtt laborleleteimben a glükóz-érték, ezért orvosságos kezelést javasolt szakorvosom.

Czakó József, Soltvadkert
Czakó József, Soltvadkert

Kipróbáltunk többféle készítményt, de mivel NEM SIKERÜLT LESZORÍTANI A VÉRCUKORSZINTET, AZ INZULIN ADAGOLÁS MEGKEZDÉSÉT JAVASOLTÁK. Nem voltam elragadtatva az ötlettől. Azt mondtam: ezen még gondolkodom… aztán felkerestem a Vargha Terápia helyi rendelőjét, melyről a médiából értesültem. A korrekt, meggyőző állapotfelmérés után megkezdett terápia hamar meghozta gyümölcsét. Vércukor-értékeim fokozatosan javultak. NÉHÁNY HÓNAP UTÁN MÁR ORVOSSÁGOK NÉLKÜL IS JÓ LABOR-EREDMÉNYEK SZÜLETTEK. Ehhez a kezelések mellett természetesen szükség volt a rendelőben javasolt életviteli változtatások következetes betartására. A rendszeres mozgás és stressz-oldás mellett egyéni étrendet vezetettünk be, mely számomra tökéletesnek bizonyult. Jó szívvel ajánlom mindenkinek! KÖSZÖNÖM továbbá a gyógymód minden munkatársának, hogy az évtizedek óta fennálló cukorproblémám rendeződhetett, s hogy vitálisabb, kiegyensúlyozottabb, egészségesebb életet élhetek orvosságok nélkül! (Czakó József, Soltvadkert)

Bejelentkezés, információ:
Vargha Terápia Szeged
6724 Szeged, Kálvária tér 16. I/C-D
Tel./fax: 06-62/648-243 • Mobil: 06-30/372-4600

Vargha Terápia Kecskemét
6000 Kecskemét, Vízöntő u. 9.
Tel.: 06-76/506-764 • Mobil: 06-30/944-2528

www.varghaterapia.hu

Keressen minket a Facebookon: Vargha Terápia
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyereménylavina: óriási új évi nyereményjáték kizárólag Délmagyarország-előfizetőknek

Sonyi televíziót, JYSK ajándékutalványt és Nikon Coolpix digitális fényképezőgépet is nyerhet. Tovább olvasom