Délmagyar logó

2017. 10. 23. hétfő - Gyöngyi 10°C | 16°C Még több cikk.

A férfiak szexuális világa a REÖK-ben

A Dumaszínházzal közösen állította színpadra a FÜGE a komikusan ironikus darabot, melyben a stand-up comedy estekről is ismerős színész, Janklovics Péter is szerepel. A produkció hétfőn, 19 órától látható a REÖK-ben. (x)
„Kiforgatjuk a férfiak szexualitásával kapcsolatos sztereotípiákat, illetve megmutatunk néhány archetípust: hazudozókat, hímsovinisztákat, önsajnálókat, szőrösödő kamaszokat. Azon megyünk végig, hogy milyen a viszonyuk ezeknek a véglényeknek a szexhez és a nőkhöz, illetve saját magunkhoz" – így fogalmazta meg egy interjúban Vinnai András színész-író, miről is szól A férfiak szexuális világa, melyet december 1-jén, hétfőn 19 órától láthatnak a nézők a REÖK-ben.

A férfiak szexuális világa

Míg számos színpadi mű kifejezetten a női lélek őskáoszra emlékeztető misztériumát boncolgatja, addig a méltatlanul háttérbe szorult hímek belső világával viszonylag kevesen foglalkoznak. Vinnai András darabja, A férfiak szexuális világa kacagtató iróniával, zenével fűszerezve közelíti meg ez utóbbi témát.

A produkció hétfőn, 19 órától látható a REÖK-ben.
A produkció hétfőn, 19 órától látható a REÖK-ben.

A produkció nem összefüggő történet, hanem rövid, mulatságos szkeccsekből áll, melyek a nők meghódításának korokon és stílusokon átívelő formáit mutatják be. Bánki Gergely, Janklovics Péter és Vinnai András maga játsszák a FÜGE Produkció és a Dumaszínház előadásának összes szerepét. Jegyek már kaphatók, elővételben 1500, az előadás napján 2000 Ft-ért.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A tökéletes ajándék kicsiknek és nagyoknak!

Ezen a héten nagyszerű ötleteket talált a Tchibo arra a dilemmára, hogy mivel lepjük meg a kicsiket… Tovább olvasom