Délmagyar logó

2018. 01. 24. szerda - Timót -3°C | 4°C Még több cikk.

Hiánypótló fogorvosi rendelő nyílik Alsóvároson

A megszokott szakértelemmel és magas színvonalú munkával, de új helyen várja régi és új betegeit Dr. Bánrévi Csaba, Dr. El-Charbaji Oussama, Dr. Martonosi Mihály és Dr. Vető Miklós fogorvos június 1-jétől a Szabadkai út 9. szám alatt, a Vadaspark üzletház első emeletén. A négy fiatal fogorvos hiánypótló fogorvosi rendelő nyitását határozta el Alsóvároson.

A Dentaline fogászati rendelőben minden technikai eszköz és szakértelem adott egy teljes és alapos fogászati vizsgálatra. A négy szakorvost közös rendelőjében szájsebészeti problémákkal, esztétikai fogászattal, fogszabályozással és fogágybetegséggel is fel lehet keresni. A könnyen megközelíthető fogászaton elegáns környezet, napfényes rendelő és ingyen parkoló fogadja a pácienst.

A rendelőben panorámaröntgen működik, ami ma már a modern fogászat és szájsebészet elengedhetetlen eszköze. A négy szakirányt képviselő orvoshoz előzetes bejelentkezés után várakozás nélkül lehet bejutni, de bárki keresheti őket hirtelen fellépő fogfájdalom esetén is a Dentaline 06-30/974-0222-es központi számán.
 
A rendelő hétköznap reggel 8 és este 21 óra között, szombaton és vasárnap reggel 8 és délután 16 óra között lesz nyitva. Hétvégi kezelés esetén nem számolnak fel külön ügyeleti díjat.
(X)
 

 
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Téged is vár a mórahalmi nyár!

Téged is vár a mórahalmi nyár!
2017-ben Mórahalmi Nyár rendezvénysorozat részeként, a mórahalmi lovasszínház előadásai mellett… Tovább olvasom