Délmagyar logó

2018. 07. 19. csütörtök - Emília 18°C | 27°C Még több cikk.

Róluk írtuk

Keresés a cikkben szereplő gyorslinkek szerint:


5 találat Bakonyi Gábor névre


2007.03.09.

Virilistákat köszöntöttek

Virilistákat és mecénásokat köszöntöt- tek tegnap a Soproni Kereskedelmi és Iparkamarában. A Lackner-díjat ezúttal Bakonyi Gábornak ítélték.

2007.02.22.

A piachoz igazítják a szakképzést

A soproni iparkamara kezdeményezésére a vállalkozások és az szakképző oktatási intézmények vezetői közösen beszélték át, milyen változások szükségesek az oktatásban. A szakképzést a piac igényeihez igazítják.

2006.06.03.

Lakberendezési kiállítás nyílt

Nyugat-Magyarország harminchét bútort és lakberendezési cikket gyártó cége mutatkozik be a hétfőig tartó Pannon Design kiállításon és vásáron Sopronban az MKB-arénában. A megnyitón kiderült, bútorgyártásban a régió „hozta” a tavalyi árbevétel több mint negyven százalékát. Tegnap átadták a vásárdíjakat is.

2006.02.28.

Hatékonyabb a gazdasági érdekvédelem

A kamara tavaly aktívabb lett, erősödött érdekérvényesítő és a vállalkozásokat segítő tevékenysége, a szervezet idén még hatékonyabban kíván működni. Minderről a soproni kereskedelemi és iparkamara nemrégiben megtartott küldöttgyűlésén esett szó.

2004.01.05.

Újra termelnek

A régió üzemeinek többségében már karácsony előtt befejezték az óesztendőt. Hosszú „kihagyás”, hosszú szabadság után hétfőn kezdték a munkás új esztendőt. Már ahol elkezdték.