Délmagyar logó

2018. 07. 16. hétfő - Valter 18°C | 29°C Még több cikk.

Róluk írtuk

Keresés a cikkben szereplő gyorslinkek szerint:


9 találat Bozsvári István névre


2006.09.23.

Megmenekülhet az iskola

Váratlan fordulatot vett a fertőszéplaki „iskolaügy”. A polgármesteri hivatalban tegnap égtek a telefonok és délutánra kiderült: 54 család szeretné gyermekét a helyi iskolába íratni.

2006.09.13.

Internetkávézót szerveztek az expón

Sikeres volt a Fertődért Egyesület internetkávézója, amit a II. Fertő-táj Expón rendezett be, s ahol bárki ingyenesen internetezhetett. A Wifi-technológia segítségével, saját notebookjával vezeték nélkül is bárki beléphetett a világhálóra. A kávéházban beszélgetős programokat is szerveztek. Horváth Zoltán, az egyesület elnöke elmondta, céljuk az volt, hogy az érdeklődők kötetlen hangulatban találkozhassanak és beszélgethessenek a meghívottakkal.

2006.08.11.

Kiállítást terveznek a kastélyban

A fertőszéplaki önkormányzat mintegy 700 ezer forintból illemhelyet alakíttatott ki a település központjában található, felújításra váró Széchényi-kastélyban. Ez alapfeltétele annak, hogy még idén kiállítást tarthassanak a műemléki védettségű épületben.

2006.06.12.

Uniós milliók

a falvakba

A különböző európai uniós pályázatokon a térségünkben lévő vállalkozások is eredményesen szerepeltek. Némelyikük olyannyira, hogy százmilliós nagyságrendű pénzt nyertek.

2006.05.26.

Papíron kiszámolt támogatás

Az egyre fogyatkozó gyermeklét- szám és körzetesítés miatt iskola- bezárásokra, összevonásokra s végső soron pedagóguselbocsátá- sokra lehet számítani országszerte. Ez közismert. De mi van azokkal a településekkel, ahol csak néhány gyermek hiányzik a minimális osztálylétszámhoz?

2006.04.17.

Mini nemzeti park Fertőszéplakon

Újszerű ötlettel állt elő Bozsvári István, Fertőszéplak polgármestere. Terve szerint a tájházak kertjében egy mini nemzeti parkot lehetne létrehozni, ami már idén nyáron fogadhatná a látogatókat.

2006.03.20.

Negyvenkét egyéni jelölt hét körzetben

A négy évvel ezelőttinél hattal kevesebb egyéni képviselőjelölt indul a megye hét választókerületében.

2006.03.18.

Negyvenkét egyéni jelölt hét körzetben

Folytatás az 1. oldalról.

2006.03.07.

Galéria nyílik a Széchényi-kastélyban

Visszalépett a fertőszéplaki Széchényi-kastély megvásárlásától a vevőjelölt. Az önkormányzat azt tervezi, addig, amíg nem találnak vevőt a műemléképületre, galériát alakítanak ki.