Délmagyar logó

2018. 04. 19. csütörtök - Emma 11°C | 22°C Még több cikk.

2013 tizenhét pillanata

Lapunk jövő kedden tartja hagyományos, az év legjobb Csongrád megyei sportolóinak díjátadó ünnepségét. Az eseménynek az Art Hotel Szeged ad otthont, míg az üvegtrófeákat a CE Glass Industry biztosítja. A díjazottak névsorát egyelőre még titok fedi.
Tizenhét gyönyörű üvegtrófea várja a gazdáját. Azokat, akik 2013-ban is oly sok örömet, boldogságot és elismerést szereztek Csongrád megyének, a településüknek, a klubjuknak.

Tizenhét gyönyörű pillanat fűződik a sportolókhoz, az egyesületekhez, a szakemberekhez. Világbajnoki címek, dobogós helyezések, kupasikerek, bajnoki győzelmek révén emlegették idén is a megyét, illetve a régió településeit Kistelektől Röszkéig, Pusztamérgestől Pitvarosig.

Tizenhét emlék volt, amelyet az érintettek nagy valószínűséggel az életük végéig emlegetnek – mert a pályafutásuk egyik fontos eseménye.

Lapunk tavalyi díjazottjai: vajon tud-e közülük valaki ismételni? Fotó: Schmidt Andrea
Lapunk tavalyi díjazottjai: vajon tud-e közülük valaki ismételni? Fotó: Schmidt Andrea

A Délmagyarország és a Délvilág napilapoknál már majdnem fél évszázada hagyomány, hogy azokat a sportolókat, akik dicsőséget hoztak, az év végén mi is elismerjük. Ez a hagyomány immár negyvennegyedik alkalommal csúcsosodik ki az év sportolóinak gáláján – készül rá sportoló, az eseménynek otthont adó helyszín, a díjakat elkészítő cég. És készülünk rá mi is. Készülünk, hogy a kedd révén ismét felidézzük a győztes, látványos, eredményes pillanatokat. Azokat az eseményeket, amelyekről nagyon jó volt hírt adni.

Azt már elárultuk, hogy az Art Hotel Szegedben a CE Glass Industry üvegtrófeáit adjuk át a versenyzőknek. Azt is elárulhatjuk, hogy olyan közéleti személyiségek fogadták el a meghívásunkat, mint az Országgyűlés alelnöke, Ujhelyi István, a szegedi önkormányzat ifjúsági és sportbizottságának elnöke, Szentgyörgyi Pál, az Országgyűlés sport- és turizmusbizottságának elnöke, az ötszörös kenuvilágbajnok Bohács Zsolt, Hüvös László önkormányzati képviselő, a Szegedi Sport és Fürdők Kft. ügyvezető igazgatója, Károlyfalvi Zsolt, a klubvezetők közül Mezei Richárd, Cserhalmi Julianna, Kardos Péter, valamint a súlyemelő Nagy Péter, illetve az egykori kollégáinkról sem feledkezünk meg.

Ám az még mindig titok marad, kiket is ünneplünk majd ezen a kedden. Azt viszont megígérjük, nem kell Stirlitzet hívni A tavasz tizenhét pillanata című szovjet sorozatból, hogy hamarosan kiderüljön.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Meglephető a Kaposvár?

Az Ybl WPC-t magabiztosan, 15–10-re győzte le a legutóbbi fordulóban a Valdor-Szentes élvonalbeli férfi vízilabdacsapata. Tovább olvasom