Délmagyar logó

2018. 04. 25. szerda - Márk 12°C | 25°C Még több cikk.

A legjobbakat díjazták - Cseh László Vásárhelyen járt

Hódmezővásárhely - A hagyományokhoz hűen pénteken a városi sportnapon jutalmazták Hódmezővásárhely legeredményesebb sportolóit, és elismerésben részesültek a testnevelők és az edzők.
A városháza zsúfolásig megtelt dísztermében rendezett ünnepség díszvendége az Európa- és világbajnok, olimpiai ezüst- és bronzérmes úszó Cseh László volt, a 27 éves klasszis a díjátadásból is kivette a részét.

A megjelenteket, a fiatalabb és idősebb sportolókat, mestereiket, családtagjaikat Almási István polgármester köszöntötte. Beszédében kiemelte: a siker érdekében meg kell tanulnunk a külső hatásoktól, körülményektől – lámpaláz, az ellenfél személye, bíráskodás – függetlenül a legjobb teljesítményt nyújtani. Majd azzal folytatta, bár a mai világ mást sugall, „követel", egyáltalán nem mindegy, hogy alázattal, tisztességes küzdelemben vívjuk-e ki a sikert, majd azzal zárta gondolatait, hogy nemcsak a sportolókat, hanem az őket felkészítő edzőket, testnevelő tanárokat és a sportvezetőket is dicséret illeti, mert egy új nemzedék jövőjét építik.

Vásárhelyi díjátadó Cseh Lászlóval. Fotó: Schmidt Andrea (galéria)

Díjazottak, ünnepeltek

Jó sportoló, jó tanuló, alsósok: Rakitta Milla (Hód- Fitness SE/Madách) és Oláh Norbert (Hód Úszó SE/Németh), felsősök: Szőke Elizabet (íjász/Németh) és Szunyi Ákos (Hód Úszó SE/Bethlen), középiskolások: Kovács Leila (Hódiák SE/Krúdy) és Balog Zoltán (HVSC/Németh), egyetemisták, főiskolások: Kecskeméti Imola (Boksz Klub/SZTE) és Zsarkó Dániel Péter (ITF Taekwon-do/SZTE). A 2012-es év utánpótlás-sportolója: Illés Liliána (tékvandó, Hwarang-do SE) és Sipos Zoltán (labdarúgás és úszás/HFC és Hód Úszó SE), felnőtt sportolója: Bartos Blanka (Hód-Fitness SE) és Szabó Tamás (Hód Úszó SE), szenior sportolója: Rostás Irén (Tájékozódási Futó Club) és Kálmán Tamás (Boksz Klub), csapata: a HLKC felnőttegyüttese, kézilabda (Balogh Vivien, Blaskovics Gertrúd, Domján Dóra, Frücht Henriett, Gaál Adrienn, Hegyi Diána, Kiss Ágnes, Kovács Dorina, Krumesz Regina, Miklós Melinda, Molnár Mónika, Németh Zsófia, Olasz Andrea, Sajtos Dzsenifer, Szabó Patrícia, Tószegi Krisztina, Tóth Orsolya, Török Bianka és Vass Nelli) és a Kertvárosi Katolikus Általános Iskola labdarúgógárdája (Gyürki Máté, Nagy Attila, Orovecz Bence, Pacskó Szabolcs, Rébék Richárd, Sipos Gábor, Sipos Zoltán, Tápai Balázs, Tóth Márk, Vaits Marcell, Vékony Viktor és Wolf Milán) lett. A Hódtói Sportcsarnokban az „Akikre büszkék vagyunk" táblára Kormány Lajos (testnevelő) és Mihály Jenő (labdarúgó) került fel.

Vásárhelyi díjátadó Cseh Lászlóval. Fotó: Schmidt Andrea (galéria)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Labdarúgás: szombaton 11-től Mórahalom-Szeged 2011

Változott a Szeged 2011 NB II-es labdarúgócsapatának hétvégi programja. Tovább olvasom