Délmagyar logó

2017. 02. 26. vasárnap - Edina -3°C | 10°C Még több cikk.

I. Szegedi fitness wellness juniális

Szeged a napfény városa. Ez az előttünk álló hétre főként igaz, hiszen a meteorológusok jó időt, kánikulát jósolnak.
Czene Attila, a város szülötte, olimpiai bajnok úszó, a Magyar Szabadidősport-szövetség elnöke, Veszelinov Annamária főszervező és Jávorszki Iván, a Szegedi Ifjúsági Ház vezetője várta a megújult Partfürdőn a szegedi sajtó képviselőit. A nyárfák árnyékában az egykori kiváló búvárúszó, Veszelinov Marica arról beszélt, hogy a legtöbb fitnesz- és wellnessrendezvény a fővárosban van, vidékre csak kevés jut el.

Mivel Szegeden nagy igény van ilyen rendezvényre, így a társszervezőkkel közösen megálmodták ezt napot. Pénteken és szombaton a Partfürdőn első alkalommal rendezik meg a szegedi fitness wellness juniálist. A mozgás játssza majd a főszerepet. Pénteken 15 órakor Tatarek Dezső előadásával indul a nap, majd 18 órától iron box tréninget tart Tatarek.

A szombat igazán mozgalmas lesz, 9 órától egészen 20 óráig rengeteg program közül választhatnak azok, akik szeretnek mozogni. Roszkos Annamária és Kunhalmi István zumba, Perneki Mihály Cross box, Szűcs Ákos deep work, Bagi Mátyás fitnesz, Tatarek Dezső iron box, Buczkó Katalin body art, Lázár Edina port de bras, Lipostis Réka fitnesz-, Katus Attila best body aerobikórát tart majd. A rendezvény egyik támogatója a Magyar Szabadidősport-szövetség, amelynek az elnöke a szegedi születésű Czene Attila.

– Mindig öröm hazatérni, főként, ha egy sportrendezvényről van szó. Mindenképpen remek ötletnek tartom, hogy ez a rendezvény a nagyközönségnek szól, azokat az embereket szólítja meg, akik a mozgás öröméért mozognak. Maricával még az újszegedi sportuszodában ismerkedtünk meg, sportoltunk, így számomra még nagyobb öröm volt társulni a szervezéshez, amelyből kiveszi a részét a Csongrád megyei szabadidősport-szövetség is – nyilatkozta Czene Attila.

Jávorszki Iván, a Szegedi Ifjúsági Ház igazgatója elmondta, hogy napról napra szebb a Partfürdő, hamarosan megnyílik két medence, így a szegediek ismét benépesítik az egykor oly népszerű területet. Bízik abban, hogy a kétnapos fitnesz- és wellnessnap is megmozgatja az embereket.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Medikémia: interjúk a Bajnokcsapattal!

Kedden este a 20 éve bajnokságot nyert Medikémia Szeged férfi röplabdacsapatát köszöntötték, akiket több mint 50 szegedi szurkoló tapsolt meg az újszegedi sportcsarnokban. Tovább olvasom