Délmagyar logó

2017. 04. 25. kedd - Márk 6°C | 20°C Még több cikk.

Kajak-kenu vb: három hét múlva rajt!

Három hét múlva megkezdődik az olimpiai kvalifikációs Mol kajak-kenu világbajnokság. Hétfőn elkészült a Világbajnokot Szegednek! himnusza, a három vb-résztvevő, Vajda, Horváth és Sík énekelte fel a dalt.
– Remek hangulatban, az olimpiai bajnok Vajda Attila vezetésével elkészült a Világbajnokot Szegednek! program himnusza. Attila vitte a prímet, de a másik két vb-résztvevő, Horváth Gábor és Sík Márton is élvezte az éneklést. 1998 és 2006 után immár harmadik alkalommal indítottuk el ezt a sorozatot, amelynek a lényege, hogy az EDF Démász-Szeged Vízisport Egyesület versenyzőit bemutathassuk a nézőknek, a sportbarátoknak – kezdte a beszélgetést Petrovics Kálmán klubigazgató.

A hajrához érkeztek az indulók, három hét múlva már élesben versenyeznek az olimpiai kvalifikációs Mol kajak-kenu világbajnokságon. Megkezdődött a nagy visszaszámlálás.

Vajda Attilának a kenuzás azért még jobban megy az éneklésnél.  Fotó: Karnok Csaba

Vajda Attilának a kenuzás azért még jobban megy az éneklésnél.
Fotó: Karnok Csaba


Minden héten játék a honlapunkon

A kajak-kenu világbajnokságig hátralévő időben minden héten lehet játszani kajak-kenus ajándékcsomagokért honlapunkon, a delmagyar.hu-n. Ötödik játékunk nyertese Paronai Jánosné olvasónk, aki jól megérdemelt ajándékcsomagját péntektől veheti át a Délmagyarország szegedi, Gutenberg utcai ügyfélszolgálati irodájában. Játékunk hatodik köre ma indult el. Tartsanak velünk, próbáljanak szerencsét a delmagyar.hu-n!

– Mindhárman itthon, a Maty-éren tréningeznek. Mindennap két foglalkozás szerepel a programban, a hétvégén is az edzések játsszák a főszerepet. Ez sem véletlen, hiszen a vb döntőit pénteken, szombaton és vasárnap rendezik. Mindenki egészséges, Vécsi Viktor és Hűvös Viktor élesíti a fiúkat, hiszen mindhárman hazai pályán szeretnének emlékezetes produkcióval előrukkolni.
A Világbajnokot Szegednek! programsorozat is a hajrájához érkezett. Elkészült a himnusz, de még rengeteg eseménnyel próbálják meg népszerűsíteni a sportágat, a világbajnokságot, a szegedi sportolókat.

– A delmagyar.hu-n már most bele lehet hallgatni a himnuszba, amelyet ma a VTV Szeged műsorán 19.30-kor vetítenek le, illetve egy hosszabb beszámolót is láthatnak a dal felénekléséről. A Rádió 88 a hétvégétől játssza az indulót. Sportolóink részt vesznek majd a Széchenyi téren tartandó hungarikumfesztiválon, így személyesen találkozhatnak a sportbarátok Vajdával, Síkkal és Horváthtal. Augusztus 19-én nagyszabású kajakos és kenus bulit rendezünk a vízitelepen, amelyre minden egykori és jelenlegi sportolónkat várjuk. Szeretnénk minél több fotót feltenni klubunk honlapjára, a régi képeket digitalizálnánk, így igazán exkluzív anyaggal rendelkezhetne egyesületünk, az EDF Démász-Szeged Vízisport Egyesület – fejezte be a beszélgetést Petrovics Kálmán.

Olvasóink írták

  • 1. Wacky 2011. július 27. 16:34
    „hát ezt lehetett volna még gyakorolni, hogy egyszerre menjen minden részlet... volt rá idő!!... jah és úgy 10 egységnyi ütemmel eltér attól az egész szám, mert ha így hallgatom akkor elalszok rajta... és nem csak fikázom... értek hozzá annyira hogy ezeket észrevegyem, sőt...

    ja és hogy fülbemászó-e?? NEM, a szöveg miatt se, és az elébb említett okok miatt se... semmi változatosság, az ütem az ugyanaz végig, kb az utolsó szó ragadt meg belőle... többet vártam... paff neki”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vásárhely, a búvárfőváros - ma már edz a válogatott

A sportág históriájában először ad otthont Vásárhely az uszonyos- és búvárúszó-világbajnokságnak. Az első küldöttségek már a városban tartózkodnak, a versenyek szombaton startolnak. Tovább olvasom