Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2015. 09. 03. csütörtök - Hilda

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Sport - labdarúgás, kézilabda, vízilabda > Kecskés Miklós veterán világbajnok

Kecskés Miklós veterán világbajnok

Szuegvár - Szerbiában három kategóriában rendezték meg az ötödik veterán teke-világbajnokságot, amelyen nyolc ország 150 versenyzője vett részt.

Munkatársunktól - 2012.05.16. 14:48
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
A magyar színeket a szegvári Kecskés Miklós képviselte, aki az 50+ kategóriában egyéniben arany-, párosban bronzérmet szerzett. Két eredményt összesítettek, Kecskés előbb Vrbason 565, majd Becsejen 599 fát ért el, ezzel nyerte meg az egyénit. Párosban a vrbasi eredmény számított, azzal lettek bronzérmesek.

Eközben kiderült, indul a teke World Tour Classic, ugyanis a Nemzetközi Bowling és Teke Szövetség egy új pénzdíjas egyéni versenysorozatot hívott életre idén. A három állomás egyike a 2013-as csapat-világbajnokság helyszíne, Zalaegerszeg lesz. A World Tour Classicon a világ legjobb játékosai meghívás alapján vehetnek részt, illetve a nemzeti szövetségek javasolhatnak sportolókat. Hazánk az első körben három, a válogatottban is meghatározó játékost nevezett: két szegedi, Kiss Norbert és Kakuk Levente, valamint a zalaegerszegi Nemes Attila vesz részt a Touron.

Az állomások, június 30.: Varazdin (Horvátország), szeptember 1.: Zalaegerszeg (Magyarország), december 15.: Ritzing (Ausztria).
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

HIRDETÉS

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...