Délmagyar logó

2016. 12. 06. kedd - Miklós -5°C | 3°C

Lékai Máté a Pick Szegedbe tart?

Lékai Mátét, a PLER válogatott irányítóját lapinformációk szerint a Veszprém adhatja kölcsön a Pick Szegednek.
Megmozgatta a hazai játékospiacot Lékai Máté (PLER) kivásárlási ügye: a Nemzeti Sport információja szerint a hazai játékospiacon az MKB Veszprém is beszállt a Lékaiért folyó versengésbe. Mocsai Lajos mester jövőre is gondoló együttese igazolná, majd a következő évadra azonnal kölcsön is adná a válogatott irányítót, akit ilyen feltételekkel visszavárna az őt most eladó lőrinci klub.

Lékai Mátéra korábban vadászott a Tatabánya és az FTC is, azonban – ha veszprémi lesz – várhatóan a Pick Szeged kapja meg kölcsönbe. Skaliczki László, az új szegedi edző alaposan átalakuló gárdájában Danijel Andjelkovics (Toulouse, francia) utódja lehet a 21 éves játékos.

Lékai Szegeden folytatja?
Lékai Szegeden folytatja?

Olvasóink írták

 • 10. tonca 2010. június 16. 12:50
  „Az még elmegy,hogy a buckántúliak kölcsönadják. De könyörgöm minek ide egy köztudottan kölyökkora óta fanatikus buckántúli szurkesz? Mert Lékai az. Bomlasztani ? Abban már volt részünk nem is oly rég!No comment!!!”
 • 9. szöszi6 2010. június 11. 09:48
  „Remélem jön Mikler és Liszkai meg megy egy olyan csapathoz(kölcsönbe) ahová a tudása elegendő!”
 • 8. ashmore 2010. június 11. 09:26
  „Egyetértek azokkal, akik azt gondolják, hogy nem kell kölcsönjátékos a Veszprémtől.Én Liszkait szeretem, de ő a Veszprém játékosa, ezt senki ne feledje.Csináljanak az öt irányítójukkal, meg négy kapusukkal amit akarnak...”
 • 7. Buksi 2010. június 11. 09:25
  „Na neee !
  Ha leszerzödik Veszprémbe, lgyen tisztában azzal, hogy padott fog melegiteni !”
 • 6. gacsi 2010. június 10. 18:31
  „A kölyök kettőbe sem elég BL szinten.. <moderálva>”
 • 5. Larsson 2010. június 10. 18:00
  „Mikler szerződést bontott a Dunaferrel, úgy hogy jöhet a kapuba, remélem kezdő lesz, Tatainál véleményem szerint többet ér... :))))))”
 • 4. TUTI 2010. június 10. 15:36
  „Dolgozni kell!
  Toljunk ki a Veszprémmel! Vegyuk kölcsön a padra :)
  OK, csak vicc volt! Ha jön, játszani is fog!
  Dolgozni kell, mindegy, hogy ki jön!
  HAJRA MAGYAROK”
 • 3. Larsson 2010. június 10. 15:15
  „Kölcsönbe szerintem sem kell, nincs értelme az ilyen igazolásoknak... Nem 6 hónapra dőlt ki Andjelkovics, hanem elment, a helyére fix pótlás kell. A veszprém meg tényleg főjjön a saját levében, ha eklemovics mellé még császárt is hazahozta és még ez a srác is kellene nekik... :((((((((”
 • 2. xene@freemail.hu 2010. június 10. 12:37
  „Ha a Veszprém őt is leigazolja, akkor nehogy kölcsönvegyünk bármilyen irányítót is a Veszprémtől tisztelt vezetőség!!! Ne a mi gondunk legyen, hogy mit kezd a bajnok-csapat az 5 irányítójával. Ne neveljük ki nekik a játékosokat!!! Inkább hozzunk külföldről egy játékost erre a pozícióra, ha nem marad épkézláb játékos a magyar piacon..”
 • 1. PickSzeged007 2010. június 10. 11:14
  „Milyen utódja??? Talán Puki utódjának lehet nevezni az egy évre kölcsönadott Liszkait? Rohadt tahó gárda ez a veszprém. Direkt kisbetűvel.. Egyáltalán nincs szükségük ennyi irányítóra.. A Picknek kellett Nagy Kornél, veszprém leigazolta. Kell nekünk Lékai (gondolom le akartuk igazolni, ha már idejön) erre leigazolja a tahó barom gárda. Gratulálok. Hogy dögölnének meg!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megyehárom: bajnok a Földeák

A Földeák csapata nyerte az Arany Ászok megyei III. osztályú labdarúgóbajnokságot. Futballhírek a… Tovább olvasom