Délmagyar logó

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 12°C | 22°C Még több cikk.

Németh Bernadett Sopronban folytatja

A Mediteam Szegedtől A csoportos gárdájától távozó Németh Bernadett egykori csapatánál, az MKB-Euroleasing Sopronnál folytatja pályafutását - jelentette be ma a soproni klub hivatalos honlapja.
- A mai napon a szezon végéig szóló megállapodást kötöttünk Németh Bernadettel. Egykori játékosunk szerződése - a vele megkötött megállapodás záradéka alapján -, a játékengedélyének megérkezése napján lép életbe. Ugyanakkor a Mediteam Szeged vezetésével megállapodtunk abban, hogy edzésmunkáját a játékengedély kiadásától függetlenül, a mai naptól Sopronban végezheti - nyilatkozta Török Zoltán, a Sopron ügyvezetője a csapat hivatalos honlapjának.

Németh ismét soproni mezben bizonyíthat.
Németh ismét soproni mezben bizonyíthat.
Fotó: Kisalföld

Németh visszatér Sopronba, hiszen 2008-ig a klub alkalmazásában állt, ott nyert bajnokságot és magyar kupát.

- Igazán nem szeretnék a szegedi szerződés bontása körülményeivel foglalkozni, hiszen ez az ő és a szegedi vezetők belügye. Az azonban tény, hogy kihagyhatatlan lehetőséget jelentett a számunkra. Betti egy nap gondolkodási idő után rábólintott az ajánlatunkra. Beszéltem volt klubja vezetőivel, akikkel kifejezetten jó kapcsolatot ápolunk. A helyzet jelenleg kényes, hiszen megegyeztünk abban, hogy Betti azonnal edzésbe állhasson nálunk, ugyanakkor a játékengedélyének átengedését a játékossal való tárgyalástól teszik függővé. Bízom benne, hogy ez a megállapodás közte és a Mediteam Szeged között korrekt körülmények között mihamarabb megszületik - tette hozzá az ügyvezető.

Tehát az egyelőre kérdéses, hogy Németh pályára lép-e a két csapat hétvégi bajnokiján - valószínűleg nem.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mészárosné Kovács Andrea a Mediteam edzője

A Mediteam Szeged női kosárlabdacsapata szerződést kötött a Cegléd korábbi trénerével, aki másfél éves kontraktust írt alá. Tovább olvasom