Délmagyar logó

2018. 11. 15. csütörtök - Albert, Lipót 4°C | 12°C Még több cikk.

Sorsoltak a Kék Mókus kupán

7, 8, 10, 26, 51. Ha az első négy számot összeadjuk, megkapjuk az ötödiket.
Matematikai feladványunk egyszerű megoldása nem másra utal, mint a népszerű szegedi kispályás tornára, az Arany Ászok és a Tippmix által is támogatott, a Szegedi Sport és Fürdők Kft., valamint lapunk által szervezett Kék Mókus-kupára, annak mezőnyére. Sorrendben ennyi együttes nevezett a +45, a nyílt, a +35 és az amatőr vagy –35 kategóriára.

Tegnap az újszegedi sportcsarnok 16-os termében alig lehetett elférni, annyi csapat képviselője vett részt a hivatalos sorsoláson. Miután kiderült, a hét +45-ös gárda körmérkőzéses formában dönti el a végső sorrendet, jöhettek a további kategóriák csoportjaink beosztásai. Az idén három helyszínen (Lila iskola, Deák-gimnázium, Etelka sori sportcsarnok) és négy hétvégén (november 28–29., december 5–6., 12–13. és 19–20.) rendezik a selejtezőket, fontos, hogy a nyílt kategória meccsei nem érintik az I. Real Team-kupa december 11–13. közötti csatáit. A döntőnap pedig december 27., amikor a selejtezőkkel ellentétben már 5×2 méteres kapura küzdenek a legjobbak az újszegedi sportcsarnokban – a belépés ingyenes.

A csoportok beosztása, nyílt kategória (8 csapat), A csoport: Varga Pince, Speed Team, Együtt Szegedért, Tisza Volán. B csoport: Malter, Jan-Ker 2001 Kft., Corsó Café, Hairbox.

Amatőr (–35) kategória (26 csapat), A csoport: Auto Rail, Bitangok, Joker Lottózó, GLB. B csoport: Szegedi Juniors, Hársfa söröző, Tiszaszigeti Farkasok, O'Neill Tápéi Topogó. C csoport: RET FC, SZVSE, Retró '89, Kata panzió. D csoport: Tancsik Team, Virág presszó, Lokomotiv Makó, FINA. E csoport: Öcsi bácsi Batári Kör, FEDA, Silver, Mikro Meat, Eurolakk. F csoport: Aranycsapat, Dublin Music Pub, Joga Bonito, VfB Luftgyár, Bakelitbolt.hu.

+35 (10 csapat), A csoport: Rosé, Silstar, Menetelő Rákok, Fit World, O'Neill Tápéi Topogó. B csoport: Veterán Vakera, Saller, Együtt Szegedért, Első Beton, Charlton.

+45 (7 csapat): Együtt Szegedért, Fit World, SZAK, Dózsa, Hódmezővásárhely, Első Beton, Sándorfalva.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Továbbra sincs Loki-pont

Biztosan utolsó lesz kvartettjében, így kiesett a labdarúgó Bajnokok Ligájából a Debreceni VSC, miután kedden 1-0-ra kikapott a vendég FC Liverpooltól a csoportkör 5. fordulójában. Tovább olvasom