Délmagyar logó

2017. 08. 20. vasárnap - István 19°C | 34°C Még több cikk.

Szentesi VK: jobb szervezés kell

Péntektől vasárnapig Szentesen, az új sportuszodában rendezték a vízilabda magyar kupa négyes döntőjét, amelyet a nőknél az UVSE- Centrál, a férfiaknál a Szolnok nyert. Magyar József, a Szentesi VK elnöke azt mondta: figyelmesebb szervezéssel még nagyobb lehetett volna a közönségsiker.
A vízilabda magyar kupa négyes döntőjét Szentesen, az új fedett uszodában tartották. A rendező az országos szövetség volt, a házigazda a Szentesi VK, illetve a város, a trófeákat a nőknél az UVSE-Centrál, a férfiaknál a Szolnok gyűjtötte be. A propagálás, a reklám profibb is lehetett volna, említettük meg Magyar József klubelnöknek.

– Teljesen igaza van! Egyetértek önnel abban, hogy az emberek tájékoztatása sokkal hatékonyabb is lehetett volna, tarthattunk volna helyben is sajtótájékoztatót – mondta Magyar József, aki azzal folytatta: elismeri, ez az ő és kollégái felelőssége, véleményét – amely már vasárnap este megfogalmazódott – közli is velük.

– Szeretnénk, ha a jövőben is lennének hasonlóan színvonalas események a sportuszodában, de az már a környékbeliek jobb tájékoztatásával párosulna. Hál’ istennek a döntőkre megteltek a lelátók, viszont hiányzott a megyei érdekeltség, az, hogy vagy a Hungerit, vagy a Szeged ott legyen a legjobb 4 között. Viszont pozitívum volt, hogy akik először látták az új sportuszodát, gratuláltak a létesítményhez – vélekedett a klubelnök. Magyar József még elmondta: a finálék színvonalasak voltak, a női döntő végig kiélezett harcot hozott, míg a férfiaknál a 3. negyedet követően érvényesült a Szolnok hosszabb kispadja.

A négyes döntő után sincs vége a 2014-es szentesi pólóévnek: szerdán 19.30-tól a Hungerit a friss kupagyőztes UVSE-Centrált fogadja bajnokin. December 13-án a városban edzőtáborozó kanadai női válogatott Magyarországgal játszik barátságos mérkőzést. Közvetlenül ezután a Valdor a Debrecennel mérkőzik, ezen a találkozón mutatkozik be az együttes régi-új vezetőedzője, Lukács Dénes. December 16-án, kedden ismét tétre megy a játék: Magyarország–Olaszország női világliga mérkőzésnek ad otthont a fedett uszoda, színvonalas programot kínálva.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vége a csongrádi polgárháborúnak

Lezárult a csongrádi polgárőrvezető, Nagypál Sándor és a korábbi polgármester, Kőrösi Tibor közötti büntetőügy. Tovább olvasom