Délmagyar logó

2018. 03. 24. szombat - Gábor, Karina -4°C | 7°C Még több cikk.

Téli Bajnokság: élesedik a küzdelem

Kialakult a legjobb négy csapat mezőnye a Magyar Labdarúgó Szövetség megyei igazgatósága által szervezett Téli Bajnokságban. A nagypályás sorozatban a hétvégén kezdődtek a helyosztók, amelyek során a megyeegyes Csongrád- Turbó, SZVSE és Tiszasziget, valamint a megyekettes Kiskundorozsma harcolta ki a négy közé kerülést.
Szombaton és vasárnap már az érmekért küzdenek a csapatok – a folytatásban továbbra is 90 perces összecsapásokat rendeznek. Érdekesség, hogy egyetlen mérkőzés lett döntetlen, a 25–32. helyért zajló küzdelmekben a Rock Klub és a Szikáncs 3–3-ra végzett, a 90 perc letelte után lőtt tizenegyesekkel végül utóbbi nyert. A Mártély–Tápé találkozóra nem álltak ki a vendégek, így a hazaiak 3–0-val kapták meg a találkozót.

Eredmények, az 1–8. helyért: HFC II.– Csongrád-Turbó 1–7, St. Mihály–SZVSE 1–4, Tiszasziget–Mindszent 9–3, Kiskundorozsma–Kistelek 2–1, a 9–16. helyért: Székkutas–Zsombó 4–3, Csanytelek–Bordány 1–3, Balástya–Maros-menti UFC 3–0, Móravárosi Kinizsi–Szőreg 1–3, a 17–24. helyért: Mártély–Tápé 3–0 (játék nélkül), Apátfalva–Kübekháza 4–1, Nagymágocs–Tömörkény 7–3, Deszk–Újszentiván 2–3, a 25–32. helyért: Rock Klub–Szikáncs 3–3 – tizenegyesekkel a Szikáncs nyert, Universitas–Pázsit SE 0–5, Fábiánsebestyén– Baks 3–7, Földeák–Maroslele 4–6.
 
A piros-kék mezes SZVSE legyőzte a St. Mihályt. Fotó:  Karnok Csaba
A piros-kék mezes SZVSE legyőzte a St. Mihályt. Fotó: Karnok Csaba

Az 1–4. helyért folytathatja: Csongrád-Turbó, SZVSE, Kiskundorozsma, Tiszasziget, az 5–8. helyért folytathatja: Mindszent, St. Mihály, Kistelek, HFC II., a 9–12. helyért folytathatja: Székkutas, Bordány, Balástya, Szőreg, a 13–16. helyért folytathatja: Zsombó, Csanytelek, Maros-menti UFC, Móravárosi Kinizsi, a 17–20. helyért folytathatja: Mártély, Apátfalva, Nagymágocs, Újszentiván, a 21–24. helyért folytathatja: Tápé, Kübekháza, Tömörkény, Deszk, a 25–28. helyért folytathatja: Szikáncs, Pázsit SE, Maroslele, Baks, a 29–32. helyért folytathatja: Rock Klub, Universitas, Földeák, Fábiánsebestyén.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sárkányhajó: a leghosszabb csata

A Magyar Kajak-kenu Szövetség rendezte meg az 5. ergométeres kajak és medencés sárkányhajó-bajnokságot a budapesti Aquaworldben. Tovább olvasom