Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2015. 08. 30. vasárnap - Rózsa

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Sport - labdarúgás, kézilabda, vízilabda > Vasárnap kezdi a döntőt a Pick Szeged

Vasárnap kezdi a döntőt a Pick Szeged

Szeged - Vasárnap megkezdődik a Budapest Bank férfi kézilabdaliga döntője. A két győzelemig tartó párharcban a két ősi rivális, az MKB Veszprém (19-szeres bajnok) és a Pick Szeged (2-szeres első) csatázik. Az első meccs 12 órakor kezdődik.

Süli Róbert - Délmagyarország napilap - 2012.05.04. 07:24
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
Vasárnap megkezdődik a kézilabdabarátok által várva várt bajnoki döntő a férfiaknál. Idén is a két nagy: a Pick Szeged és az MKB Veszprém csatázik az aranyéremért. A párharc két győzelemig tart. Változott a helyzet, tavaly még három győzelemig tartott a finálé, idén viszont kevesebb meccset láthatnak a drukkerek.

Az első találkozót vasárnap délben – az RTL Klub közvetíti, a delmagyar.hu online közvetítésben számol be – vívja a két rivális. Idén eddig háromszor találkozott a Veszprém és a Pick. Kétszer az MKB nyert, egyszer a Szeged. Mindhárom találkozó kiélezett küzdelmet hozott, így most is ez várható a minden bizonnyal csordultig telt Veszprém Arénában.
Közel kétszáz szegedi drukker ismét ott lesz a lelátón. Két szurkolói busz indul, többen gépkocsival kelnek útra, hogy a lelátóról bíztassák a kedvenceket. A drukkerek már hangolnak, a szokásos rigmussal bíztatják a kedvenceket: „Csak előre!"

Fero Sulc jó játékra nagy szükség lesz. Fotó: Schmidt Andrea
Fero Sulc jó játékra nagy szükség lesz.
Fotó: Schmidt Andrea

A Pick elszánt. A játékosok is átérzik, hogy idén van esélyük elkapni a 19-szeres bajnokot. „Mikor, ha nem most!" – ez egy öltözői mondat, ami bizonyítja: a kétszeres magyar bajnok mindenképpen felszántja majd a pályát vasárnap délidőben.

Szerencsére mindenki egészséges, a Csurgói KK elleni sikeres bajnoki elődöntő után három napos pihenőt kapott a csapat Skaliczki László mesteredzőtől, ami igazán jól jött, hiszen kőkemény bajnoki szezonon van eddig túl a Tisza-parti alakulat. A fáradtság már néhány játékoson látszott is, a csupaszív Zubai Szabolcsnak a csurgói meccs után fájt a vádlija, így számára különösen jól jött a pihenő.

Szerencsére a többiek rendben vannak, egyedül a november óta térdsérüléssel bajlódó, és a nyártól minden bizonnyal új csapatban kézilabdázó Törő Szabolcs nem tud csak pályára lépni.

A Pick Szeged szombaton még a meccs időpontjában Szegeden tréningezik, majd ezután Alsóőrsre utazik, és a Balaton-partján tölti az éjszakát.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!


Moderálásra küldöm 1. barkasz 2012.05.05. 06:47

És Beocsain?Ö marad ?Teljesen rendbe jött?Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

HIRDETÉS

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...