Délmagyar logó

2016. 12. 09. péntek - Natália -4°C | 8°C

Zsúfolt lelátó előtt győzött a Vidux Tisza Squash SE

Remek játékkal, zsúfolt lelátó előtt győzött a fallabda Premier Liga 3. fordulójában a Vidux Tisza Squash SE, amely 4–0-ra múlta felül a budapesti Alba-Török Squash SE-t. Sikerével a szegedi együttes közel került második bajnoki címéhez.
Vidux Tisza Squash SE–Alba-Török Squash SE 4–0
Férfi fallabda Premier Liga,3. forduló. Szeged, Squah Club Szabadidőközpont.
Párok: Kiss Dániel–Papp Nándor 3:0 (11–8, 11–8, 11–9), Hoffmann Péter–Szűts Dániel 3:0 (11–2, 11–4, 11–7), Tom Ford–Farkas Balázs 3:0 (11–9, 11–8, 11–8), Sebők Benedek– Szabó Gábor 3:0 (11–3, 11–6, 11–4).

„Nem örülnék, ha Ford kikapna, de akkor legalább látnánk még egy szettet" – mondta egy szegedi szurkoló a Vidux Tisza Squash SE és az Alba-Török Squash SE fallabdacsapatainak Premier Liga-meccse közben, amikor a szegediek légiósa, az angol Tom Ford Farkas Balázs ellen meccselt.
A két játékos hozta azt a magas színvonalú fallabdát, amit vártak tőlük – nem véletlenül telt meg a Squash Club Szabadidőközpont lelátója. Alig lehetett mozogni a centerpálya előtt, többen székekre állva, vagy éppen a földre ülve figyelték a mérkőzéseket.

Zsúfolt lelátó előtt győzött a Vidux Tisza Squash SE fallabdacsapata. Fotó: Frank Yvette (galéria)

Ford előtt az első Premier Liga-meccsét játszó Kiss Dániel és Hoffmann Péter is szettveszteség nélkül nyert, majd jött a világranglista-80. angol versenyző sikere, amellyel el is dőlt a csapatok összecsapásának végkimenetele. Azért Sebők Benedek is figyelt rá, hogy a szegedi drukkereknek semmi miatt ne legyen okuk szomorkodni, ő is megnyerte találkozóját, így a Vidux sorozatban harmadik bajnokiját is szettveszteség nélkül, 4–0-ra hozta.
Ezzel továbbra is hibátlan a csapat, sőt egy lépésre került története második bajnoki címétől. Mivel a hátra lévő három fordulóban a visszalépő Topgrund ellen automatikusan megkapja a pontokat a Szeged, április 17-én, az ötödik fordulóban elég lesz hazai környezetben bármilyen különbséggel felülmúlni a fővárosi PSA-Griff SE-t, és matematikailag is bebiztosítják az aranyat.

Ha egy egyszerű bajnoki győzelemre megtelt a Squash Club Szabadidőközpont, képzelhetjük, milyen ünneplés vár a csapatra akkor.

Örömszavak
Kiss Dániel:
– Mindig fontos számomra az első szett, szerencsére annak ellenére sikerült megnyernem, hogy sokat hibáztam. Nagyon izgultam, de sikerült győznöm, most majd elkezdhetek megnyugodni.
Hoffmann Péter: – Egyáltalán nem volt könnyű a mérkőzés, nagyon oda kellett figyelnem, és a taktikát végig betartanom. Türelmes játékot vártak tőlem, igyekeztem ezt megvalósítani. Az egész szezonban arra készültünk, hogy hazai pályán kiszolgáljuk a közönséget, így nem volt más lehetőségem, csak a győzelem!
Tom Ford: – Délelőtt edzettem egyet, és láttam Balázst gyakorolni, akkor már tudtam, hogy nem lesz könnyű dolgom. Azért nyertem, mert nagyobb sebességgel játszottam, mint ellenfelem. Nagyszerű a közönség, jól esett, hogy a nevemet skandálták, köszönöm nekik!
Sebők Benedek: – Gyerekkorom óta szeretek Gabesz ellen játszani, sportszerű fallabdás. Mindig jót küzdünk, de azt már tudom, hogy kondiban erősebb vagyok, így igyekeztem kifárasztani. Ez be is jött!
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Maros-menti UFC okozta a meglepetést a nagypályás téli bajnokságban

Újabb 16 mérkőzést rendeztek a hétvégén a Csongrád megyei labdarúgó nagypályás téli bajnokságban,… Tovább olvasom