Délmagyar logó

2017. 09. 23. szombat - Tekla 11°C | 19°C Még több cikk.

Apa csak a hajfonást nem érti

Sok vígjátékból köszön vissza a jelenet, amikor apa egyedül marad otthon a gyerekekkel: a lakás fut, a gyerekek szaladgálnak, a konyhai robotgépből pedig kicsapódik a püré. A valóság nem ez, de tény: az apás programok valamiért mindig izgalmasak.

Szép zöld, a gyerekek számára ideális játszóhelyül szolgáló kert, a végében a fa árnyékában kis asztal, székek, friss paradicsom, paprika, nyárs. Otthoni táborozásra készül a család egy része. Amíg anya továbbképzésen van, apa vigyáz a két lányra, akik szemmel láthatólag élvezik a programot.

– Gyere apa, gyújtsd meg a tüzet, szeretnénk már sütni a szalonnát – szól oda édesapjának Baranyai Bíborka, aki a zöldségek előkészítését hagyja félbe, csak hogy lánya kérését teljesítse. A Baranyai családnak ez a hét az apás programokról szól, ám a gyerekek szemmel láthatóan élvezik a helyzetet. De milyen egy jó apás program?

A cikk lapunk hétfői számában, a Családi kör nevű mellékletben olvasható.

Délmagyarország / Délvilág hírek Fizessen elő a napilapra!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Brillek milliókért, borok tízezrekért - belekóstoltunk a luxusba, és finom volt

A kagylók királynőjének nevezett Szent Jakab-kagylóval kezdtük, beültünk egy 50 milliós Mercedesbe, aludtunk luxusjurtában. Tovább olvasom