Délmagyar logó

2017. 04. 30. vasárnap - Katalin, Kitti 5°C | 16°C Még több cikk.

Ásotthalom megmentéséért

Ásotthalom – Az önkormányzati választásra nyugalmat akar a Fidesz Ásotthalmon. Szerintük ezt úgy lehet legkönnyebben elérni, hogy politikusaik kiállnak Babarczi Antal független polgármesterjelölt mellett.
– Hogy a közelgő választási időszakra egy kis nyugalmat vigyünk Ásotthalom életébe, B. Nagy László kormánymegbízottal és Babarczi Antal polgármesterjelölttel sikerrel tárgyaltunk a Belügyminisztériumban. A település elkerüli a közvetlen anyagi csődöt, mert hamarosan 23,5 millió forint azonnali támogatásban részesül a strukturális keretből, melyre idén 10 milliárd forint volt – fogalmazott keddi sajtótájékoztatóján Nógrádi Zoltán, a térség fideszes országgyűlési képviselője. A kormánymegbízottat Kothencz János, a társadalmi kapcsolatokért felelős tanácsadója és Mihállfy Béla szegedi fideszes önkormányzati képviselő helyettesítette.

Attól, hogy ott állnak, még nem támoagtják a független jelölteket. Fotó: Frank Yvette
Attól, hogy ott állnak, még nem támoagtják a független jelölteket. Fotó: Frank Yvette

Kérdésünkre, hogy ez a kiállás az időközi önkormányzati választásokon a Fidesz támogatását jelenti-e Babarczi Antalnak, Németh Attilának, Papp Renátának és a távol lévő Pőcze Leventének, akik az önkormányzat tarthatatlan gazdasági helyzetére hivatkozva oszlatták fel a képviselő-testületet, Nógrádi Zoltán elmondta: nem, ez a választásoktól teljesen függetlenül történt. A jelöltek továbbra is függetlenül indulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Diákvállalkozást is alapítottak már a Tömörkény tanulói

Biztosítás, megtakarítás, családi költségvetés – többek között ilyen gazdasági és pénzügyi kérdésekkel ismerkedtek három rendhagyó osztályfőnöki órán a szegedi Tömörkény-gimnázium tizedikesei. Tovább olvasom