Délmagyar logó

2016. 09. 28. szerda - Vencel 9°C | 22°C

Astellas-díj: megvannak az első megyei jelöltek

Csongrád megye - Gyűlnek a betegek jelölései az Astellas-díj - Az év orvosa pályázat Csongrád megyei gyógyítóira.
Eddig négyen kerültek a mezőnybe: Dibó György, a szegedi neurológiai klinika főorvosa, Pintér Sándor, a szegedi traumatológiai klinika docense, Facskó Andrea, a szegedi klinikai központ elnöke, tanszékvezető egyetemi tanár és Katona Márta, a szegedi gyermekklinika professzora.

Mint azt korábban megírtuk, bárki jelölheti szak- vagy háziorvosát, illetve a kezelése, gyógyulása során megismert osztály összes munkatársát az idén már kilencedik alkalommal meghirdetett pályázatra. Aki a kórházban, klinikán, rendelőintézetben, vagy bármely más hazai egészségügyi intézményben megtapasztalt emberséget és jót a nyilvánosság előtt is szívesen megköszönné, annak elég csak megírni saját történetét, és azon keresztül bemutatni orvosa, illetve a jelölt osztály különleges teljesítményét, emberségét. A jelöléseket jövő év február 14-én éjfélig várják az evorvosa@astellasdij.hu címre.

A gyermekorvosok külön elismerése érdekében rajzpályázatot is hirdetnek a szervezők, amelyre az 5 és 12 év közötti gyerekek munkáit várják. Azt kérik, doktor nénijükkel, doktor bácsijukkal kapcsolatos kedvenc történeteiket rajzolják meg, és mutassák be, miért az ő orvosuk a legkedvesebb az egész világon. A pályázatokkal kapcsolatos további információk a www.astellasdíj.hu oldalon találhatók.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szilveszteri álarcosbál a Széchenyi téren

Szilveszteri álarcosbál a Széchenyi téren
A Széchenyi téri karácsonyi vásár területén, valamint a Dugonics téren már a bódéváros lebontásának… Tovább olvasom