Délmagyar logó

2018. 03. 24. szombat - Gábor, Karina -4°C | 7°C Még több cikk.

Bátyjára is gondolt Dorogi Tamás

Keserédes hangulatban vásárolt be lapunk Telekosár játékának legújabb nyertese. Dorogi Tamás párja Délmagyarország-előfizetését örökölte meg, az asszony egy éve hunyt el.
– Huszonegy évet éltem együtt Marikával. Szerdán volt egy éve, hogy meghalt. Az ő Délmagyarország-előfizetését örököltem meg. Bárcsak vele együtt vásárolhattam volna le ezt a nyereményt! – mondta szomorúan Dorogi Tamás. A szegedi férfi volt lapunk Telekosár játékának 18. nyertese. Még 12 előfizetőnket visszük el egy 25 ezer forintos bevásárlókörútra az újszegedi Príma Novába.

– Marika imádta a Délmagyarországot. Több receptje is megjelent a lap szakácskönyveiben. Amióta elhunyt, ez volt az első játék, amin részt vettem. Az összes szelvényt beküldtem. Még aznap is vittem be egy adaggal a szerkesztőségbe, amikor felhívtak, hogy nyertem a Telekosárral – mondta. A férfi 27 évig dolgozott a gumigyárban, de egészségügyi okok miatt ott kellett hagynia az állását. 
 
Dorogi Tamás három hónapra vásárolt be a nyereményéből - magának és testvérének. Fotó: Kuklis István
Dorogi Tamás három hónapra vásárolt be a nyereményéből – magának és testvérének. Fotó: Kuklis István


– Komoly listát írtam, hogy a lehető legkésőbb kelljen újra nagybevásárlást tartanom. Úgy számolom, hogy 25 ezer forintból akár három hónapra előre is meg tudom venni a nagyobb dolgokat, és a jövőben már csak apróságokat kell hozzá vásárolnom. Nagyon be kell osztanom azt a kevés pénzt, amim van – magyarázta. A férfi bátyjának is vásárolt, hiszen elmondása szerint testvérét sem veti fel a pénz. – Magamnak főleg húsféléket veszek. Marikától sok trükköt ellestem a konyhában, és vendéglátóipari végzettségem is van. Nem esem kétségbe a tűzhelynél – mondta. 

Dorogi Tamás kosarába többek között olaj, liszt, cukor, sajt, kávé, sertéscomb és -tarja, pecsenyecsirkecomb és pulykanyak került. – A pulykanyak feléből leves, a másikból pörkölt lesz – mondta. A férfi végül 27 ezer 675 forintot fizetett, így alig lépte túl a 25 ezer forintos ajándékkeretet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Németh György fotókiállítása

Németh György sándorfalvi születésű fotográfus műveiből nyílt kiállítás szombat délután a… Tovább olvasom